Esküvő Kiállítás és Vásár 2011

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal... Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.

Az Esküvő Kiállítás és Vásár immár 18 éve azért kerül megrendezésre, hogy megkönnyítse az esküvőt szervező párok dolgát. A Budapest Kongresszusi Központban a százötvennél is több kiállító standját egy nap alatt végigjárhatjuk. Az itt összeszedett ipari mennyiségű szórólap, katalógus és brossúra segítségével otthon az ebédlőasztalnál már könnyedén végig tudjuk gondolni a lehetőségeket - és a pénztárcánk tűréshatárát. A 2011-es Esküvő Kiállítás és Vásár a megújulás jegyében ezúttal előadásokat is szervez, amelyeken az esküvői témákban jártas szakemberek igyekeznek súgni azoknak, akik maguk ugranak fejest a szervezés mélyvizébe. A vásár honlapján máris elérhetők a kiállítók rövid információi, így tudatosan készülhetünk, hogy megkíméljük párunkat attól, hogy idegbajt kapjon a "még ezt is megnézem" jövés-menéstől. A kiállítás Facebook-os oldalán pedig ingyen belépőket sorsolnak ki a szervezők a kiállítás előtti héten.

"Sokan jönnek a párjukkal, de közel a fele a látogatóinknak a szüleivel vagy a barátaival érkezik" - mondja Nemes Ildikó a kiállítás házigazdája. "A körülbelül hatezres látogatószámot évek óta elérjük, igaz az igények sokat változtak a közel két évtized alatt. Ma már a legtöbb kiállító előre készül, így a kiállításra hozza ki például az újdonságokat. De jellemző a csak a vásáron felajánlott kedvezmény is. 2011-ben is lesz pecsétgyűjtő játékunk, amelyben rengeteg nagy értékű nyereményt lehet nyerni."

  • Időpont: 2011. január 14-15-16-án
  • Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
  • Web: eskuvovasar.hu

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!