Meghosszabbítjuk az év végén lejáró Vista utalványok és ajándékkártyák érvényességét!

Szeretnénk ügyfeleinknek és utasainknak lehetőséget biztosítani arra, hogy amennyiben rendelkezek olyan Vista utalvánnyal vagy ajándékkártyával, amelynek az érvényessége 2020. december 31-ig szól, azt fel tudják használni még a jövő évben is.

Zanzibar

Sajnos ebben az évben kevesebb lehetőségünk volt az utazásra, éppen ezért nem szeretnénk, hogy azon ügyfeleink, akik rendelkeznek az idei év végén lejáró Vista utalvánnyal vagy ajándékkártyával, azok ne tudják kihasználni az utalvány adta lehetőségeket, így minden ebben az évben lejáró utalvány érvényességét meghosszabbítjuk 2021.08.31-ig.

Akik plasztik kártyával rendelkeznek, azoknak nincs további teendőjük, a kártyán tárolt összeg lejárati ideje automatikusan meghosszabbításra került.

Szeretnénk megkérni a papír utalvánnyal rendelkező ügyfeleinket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a hozzájuk legközelebb lévő Vista Irodával és esetükben az értékesítők intézik a meghosszabbítást. Azon papír utalvánnyal rendelkező ügyfelek, akik nem jelzik hosszabbítási szándékukat 2020.12.30-ig, a későbbiekben is lehetőséget biztosítunk az utalvány felhasználására, azzal a feltétellel, hogy a megrendelés értéke nem lehet kevesebb mint az utalvány értékének a kétszerese (pl.: 10.000 Ft-os utalvány esetén, a megrendelés értéke min. 20.000 Ft.). 

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!