Téli szezon Wallis tartományban: Hóbiztos és mozgalmas.

Wallis tartomány az Alpok leghóbiztosabb régiója, mely különleges síelési örömökkel hívogat. Az Alpok változatos sípályái és a 46 négyezer méter feletti hegycsúcs nyújtotta lenyűgöző panoráma várják a téli szezon vendégeit. Az Alpok magasabb régiói révén tökéletes feltételek várják a síelőket egészen a tavasz beköszöntéig. Nemhiába érnek el a wallis-i síterületek európai összehasonlításban mindig kiemelkedő eredményeket. A friss hegyi levegő, a lélegzetelállító táj, illetve az ajánlatok sokszínűsége a Svájc déli részén található napsütötte kantonban tökéletes feltételekről gondoskodik.

Hóbiztosság és változatos síelési élmények

A hatalmas gleccserek és az egyedülálló hegyek, köztük olyan szépségek, mint a világszerte ismert Matterhorn és az Aletsch-gleccser Wallisban nem csupán a háttér egyedülálló mivoltát adják meg, hanem gondoskodnak a hóbiztosságról is. Gyakorlatilag minden téli sport-terep 1.500 méter feletti magasságban található, vagy még ennél is magasabban. Kilenc síterület egészen 3.000 méteres magasságig nyújtózkodik fel a hegyekbe. Zermatt síterepe pedig felmegy egészen 3.900 méterig. Nem véletlenül érnek el a Wallis-i síterületek európai összehasonlításban mindig kiemelkedő eredményeket. Így például az Aletsch Arena a rangsorban harmadik lett az összesítésben a Best Ski Resort Aword 2012 értékelése szerint, mely egy nemzetközi tanulmány, ami 55 osztrák, német, olasz, francia és svájci síterepet hasonlított össze.

A legmodernebb technikával felszerelt vasutak szinte végtelen elérhetőséget biztosítanak a téli sportparadicsomokhoz, a pályák teljes hossza meghaladja a 2.800 kilométert. Aki a változatosságot kedveli, akár egész nap is síelhet anélkül, hogy kétszer ugyanazon a pályán siklana le.

Bővebb információ: www.wallis.com

Válogasson svájci síajánlataink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!