A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA ***

Ft-tól/fő 1.587.000
Időpont: 2020.05.06 - 05.25
Legjobb ár: 1.587.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.05.06 - 05.25

Tartson velünk a A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA *** utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 20 nap / 18 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.587.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 20 nap / 18 éjszaka
Utazás azonosítója:141887
Kívánságlistára teszem

Leírás:

A keleti és a nyugati part legjava

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Boston - New York - Washington DC - Los Angeles - Santa Monica - Grand Canyon - Powell-tó - Bryce Canyon - Zion Nemzeti Park - Hoover-gát - Las Vegas - Calico - Yosemite Nemzeti Park - San Francisco

Új 19 napos körutazásunk egy életre szóló kalandra, a keleti és nyugati part kiemelkedő természeti látnivalóinak és nagyvárosainak felfedezésére invitálja az utazókat Bostontól San Franciscó-ig. Boston, New York, Washington DC a keleti part emblematikus nagyvárosaiés a történelem fontos állomásai, Las Vegas, Los Angeles és San Francisco a nyugati part ragyogó metropoliszai. A nemzeti parkok sokszínűsége az amerikai kontinens változatosságát és szépségeit tükrözi. Emlékeztetnek arra, milyen csodálatos a természet formáló-alakító erejeés mekkora érték a kultúrák öröksége. A Grand Canyon, a Brice Canyon, a Zion Nemzeti Park és a Yosemite Nemzeti Park nem mindennapi természeti kincsekkel örvendezteti meg a résztvevőket.

A keleti és nyugati part legjava 1. nap: Budapest - Boston

Elutazás Budapestről Bostonba menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. Érkezés a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába, szállás Bostonban.

A keleti és nyugati part legjava 2. nap: Boston

Félnapos városnézés gazdag történelmi múlttal rendelkező városban, amely az ország egyik első állandóan lakott települése volt. Híres egyetemén több későbbi elnök is tanult, de a mai napig világszerte kiváló útlevél a Harvardon szerzett diploma. A városnézés során a bostoni teadélután és a függetlenségi nyilatkozat kihirdetésének helyszínét, valamint a macskaköves sétáló utcákkal szegélyezett Back Bay városrészt is felfedezi a csoport. Délután szabadprogram. Szállás Bostonban.

A keleti és nyugati part legjava 3. nap: Boston - New York

Reggeli után utazás a mindig nyüzsgő metropoliszba, melyet a világ gazdasági és kulturális központjaként tartanak számon. Fakultatív program: est a rivaldafényben, egy Broadway show megtekintése. Szállás Brooklynban.

A keleti és nyugati part legjava 4. nap: New York

Egész napos autóbuszos városnézés a ,,Nagy Almában": Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, Rockefeller Center, Vasalóház, Greewich Village, Soho, Wall Street, 9/11 Emlékhely. Pillantás a Szabadság szoborra a Battery Parkból. Szállás Brooklynban.

A keleti és nyugati part legjava 5. nap: New York

Szabadprogram vásárlásra vagy a filmekből jól ismert városrészek személyes felfedezésére. Félnapos fakultatív program délelőtt: hajóval átkelés a Szabadság-szigetre a szobor talapzatához, majd látogatás az ikertornyok helyén épült felhőkarcoló, a One World Observatory kilátójába. Az új torony nem csupán a kilátás miatt érdekes, építészetileg is felejthetetlen élményt nyújt. Délután 12-15 perces fakultatív helikoptertúra város felett. Szállás Brooklynban.

A keleti és nyugati part legjava 6. nap: New York - Washington DC

Reggeli után utazás az Államok fővárosába. A francia mintára tervezett város látványát széles sugárutak és látványos terek uralják, azonnal feltűnik, hogy itt hiába keressük a felhőkarcolókat, a legmagasabb épület mindössze 169 m magas. A város az ország politikai és törvényhozási központja, a mindenkori elnök otthona. Szállás Washingtonban.

A keleti és nyugati part legjava 7. nap: Washington

Egész napos városnézés: Capitolium, Fehér Ház, a Washington emlékmű, Vietnami Veteránok Emlékműve, Jefferson emlékmű, Lincoln emlékmű, a II. világháborúban elesett katonák emlékére állított Iwo Jima emlékmű, az Arlington Temető megtekintése, ahol többek közt John Fitzgerald Kennedy nyugszik. Szállás Washingtonban.

A keleti és nyugati part legjava 8. nap: Washington - Los Angeles

Kijelentkezés a szállodából a déli órákban, transzfer a repülőtérre, majd tovább utazás a nyugati part felefedezésére. Szállás Los Angelesben.

A keleti és nyugati part legjava 9. nap: Los Angeles

Városnézés az ,,Angyalok Városában": El Pueblo óváros, Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon, a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Délután szabad program, vagy fakultatív belépés a Universal Studios látványos szabadidős és szórakoztató parkjába, ahol a leghíresebb és legújabb mozifilmek inspirálta létesítményeket, hullámvasutakat próbálhatják ki az érdeklődők. Szállás Los Angelesben.

A keleti és nyugati part legjava 10. nap: Santa Monica - Kingman környéke

Délelőtt séta Santa Monica tengerparti strandján és a híres mólón. Délután továbbutazás a Mojave sivatag érintésével, változatos természeti képződményeket felvonultató tájon Kingman környékére, ahol szállás. Arizona állam kisvárosa az egykor forgalmas 66-os út egyik fontos csomópontjaként ismert.

A keleti és nyugati part legjava 11. nap: Grand Canyon

Elutazás a Colorado folyó által több millió év alatt vájt meredek szurdokba, a Grand Canyonhoz. A kopár, óriás vörös sziklák szabdalta völgyeket látva érezni csak igazán a természet lenyűgöző erejét. Fakultatív programlehetőség: Grand Canyon 25 perces helikoptertúra. Szállás a kanyon környékén.

A keleti és nyugati part legjava 12. nap: Powell-tó - Bryce Canyon

A reggelit követően utazás a Powell-tó partjára melyet a Colorado folyóból mesterségesen rekesztettek le a környék áramellátásának biztosítására. Manapság népszerű pihenőhely, lakóhajóval és kirándulóhajókkal látogatják a vízisportok szerelmesei. Délután utazás tovább a Bryce kanyon csipkézett, varázslatos rózsaszín természeti képződményekben gazdag vidékén. Szállás a kanyon környékén.

A keleti és nyugati part legjava 13. nap: Zion Nemzeti Park - Hoover-gát - Las Vegas

Délelőtt kirándulás a Zion Nemzeti Parkba, melyet a mormonok fedeztek fel. Továbbutazás autóbusszal a Nevada és Arizona határán, a Colorado folyóra épült zseniális építészeti különlegességhez a Hoover-gáthoz. Érkezés a Szerencsejáték fővárosába a koraesti órákban. Szállás Las Vegasban.

A keleti és nyugati part legjava 14. nap: Las Vegas

Egész nap szabad idő Las Vegasban, mely az egyik legnagyobb szórakoztató-, bevásárló- és szerencsejáték központ az Államokban. Érdemes sétát tenni a város főutcáján, a Strip-en, avagy Las Vegas Boulevardon. Este fakultatív 'Las Vegas by night' túra. Szállás Las Vegasban.

A keleti és nyugati part legjava 15. nap: Calico - Fresno

A kaszinók és a neonreklámok világa után az utazás folytatódik Calico western ,,szellemvárosába", ahol meglátogatják az egykori az aranyásók alapította jellegzetes vadnyugati városkát. Az élmény visszarepíti látogatóit az 1800-as évek hétköznapjaiba. Immár újra Kaliforniában, irány a mamutfenyők birodalma! Szállás Fresno-ban.

A keleti és nyugati part legjava 16. nap: Yosemite Nemzeti Park - San Francisco

Reggeli után kirándulás a Yosemite Nemzeti Parkban, mely a Sierra Nevada hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik. Hatalmas sziklák, magasból lezúduló vízesések, hűs patakok, zöldellő völgyek jellemzik a tájat. A park déli részének fő látványosságát az egyedül Kaliforniában megtalálható óriásfenyők jelentik. A természeti csodák után következik a nyugati part sokak szerint legkedvesebb városa, San Francisco. Szállás San Franciscóban.

A keleti és nyugati part legjava 17. nap: San Francisco

Városnézés a páratlan elhelyezkedésű, meredek utcák jellemezte városban: Golden Gate híd, Kínai negyed, Fisherman's Wharf, az Alamo Square Viktoriánus házai, Városháza, Union Square, Telegraph Hill, Coit Tower, Transamerica Piramis. Szállás San Franciscóban.

A keleti és nyugati part legjava 18. nap: San Francisco - Budapest

Délelőtt szabadprogram. Sétáljon még egyet a Union Square nyüzsgésében! Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással a délutáni órákban.

A keleti és nyugati part legjava 19. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Mimimum létszám: 20 fő.

Elhelyezés: 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db kisebb franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Gyermek elhelyezése:legfeljebb két 6-16 éves gyermek két teljes árat fizető felnőttel egy szobában.

Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.

Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.

Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges.

Szállás:

17 éjszakai szállás a keleti parton helyi négycsillagos szállodák, a nyugati parton háromcsillagos szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban

x A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA ***

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Boston, Washington - Los Angeles és San Francisco - Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, egyes szakaszokon vonattal

 • 17 éjszakai szállás a keleti parton helyi négycsillagos szállodák, a nyugati parton háromcsillagos szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban

 • reggelis ellátás

 • illetékek

 • belépőjegyek felára

 • a leírás szerinti programok belépők nélkül

 • magyar idegenvezetőFigyelem! A belföldi szakaszon Washingtonból Los Angelesbe az utasok egyénileg teszik meg a repülőutat, asszisztenciát az induláskor és érkezéskor is biztosítunk.

Az ár nem tartalmazza:

 


 • ESTA engedély

 • fakultatív programok

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám: 15 fő)
  Broadway Show
  Szabadság-szobor és One World kilátó
  New York - helikopterezés
  Las Vegas ,,by night"
  Universal Studios
  Helikopter túra a Grand Canyon fölött

Szállás neve: A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA ***

A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Boston, Washington - Los Angeles és San Francisco - Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, egyes szakaszokon vonattal

 • 17 éjszakai szállás a keleti parton helyi négycsillagos szállodák, a nyugati parton háromcsillagos szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban

 • reggelis ellátás

 • illetékek

 • belépőjegyek felára

 • a leírás szerinti programok belépők nélkül

 • magyar idegenvezetőFigyelem! A belföldi szakaszon Washingtonból Los Angelesbe az utasok egyénileg teszik meg a repülőutat, asszisztenciát az induláskor és érkezéskor is biztosítunk.

Az ár nem tartalmazza:

 


 • ESTA engedély

 • fakultatív programok

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám: 15 fő)
  Broadway Show
  Szabadság-szobor és One World kilátó
  New York - helikopterezés
  Las Vegas ,,by night"
  Universal Studios
  Helikopter túra a Grand Canyon fölött


leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. illeték 0 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA ***

A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA ***

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 141887

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA ***

A KELETI ÉS NYUGATI PART LEGJAVA ***

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 141887

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!