Barcelonától az Atlanti-óceánig – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC Magnifica

Ft-tól/fő 606.400
Időpont: 2022.09.27 - 10.09
Legjobb ár: 466.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.09.27 - 10.09
További árak és időpontok

Tartson velünk a Barcelonától az Atlanti-óceánig – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. , teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 13 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 466.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 13 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:159546

Útvonal: Budapest - Barcelona (1 éj) | tengeren | Casablanca, Marokkó | tengeren | Santa Cruz de Tenerife | Funchal | tengeren | Malaga | tengeren | Marseille | Genova | Barcelona - Budapest

A hajó útvonala:

Nap Kikötő Érkezés Indulás
2. Barcelona   18:00
3. tengeren - -
4. Casablanca, Marokkó  09:00 22:00
5. tengeren - -
6. Santa Cruz de Tenerife 08:00 16:00
7. Funchal 09:00 16:00
8. tengeren - -
9. Malaga 08:00 17:00
10. tengeren - -
11. Marseille 09:00 17:00
12. Genova 07:00 16:00
13. Barcelona 13:00  

 

 

Program:

1.nap: Budapest –Barcelona
Utazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Barcelonába. Transzfer a szállodába, szállás elfoglalása, szabadidő, vacsora.

2.nap: Barcelona
Délelőtt szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Barcelona városnézés:
A világhírű építész, Antoni Gaudí remekműveivel ismerkedhetünk meg ezen a városnézésen. A híres Passeig de Gràcia sugárúton haladva elsőként a színes csempékkel díszített Casa Batllo épületét, majd a Casa Milà épületét láthatjuk kívülről.  A városnézés egyik fénypontja a Gaudí művészetét hűen tükröző Güell Park, ahol színes mozaikcsempézéssel, görbe vonalú épületekkel, kerámiával borított padokkal találkozhatunk. Végezetül Gaudí legismertebb művét, a máig befejezetlen és épülő Sagrada Familiát (Szent Család temploma) tekinthetjük meg. Megjegyzés: a Sagrada Familia területén templom látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra.
Ár: 39 900 Ft/fő

Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Magnifica fedélzetén.

4.nap: Casablanca, Marokkó
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Casablanca városnézés:
A 7. században alapított várost az 1755-ös földrengést követően szinte teljesen újjá kellett építeni,  mai arculatát ezt követően nyerte el. Buszunkkal áthaladunk a város főbb pontjain, majd teszünk egy rövid megállót a Habous negyedben, ahol a francia és a marokkói építészeti stílusok keverednek. Itt meglátogatunk egy piacot, ahol belepillanthatunk a helyeik mindennapi életébe. Ezután megnézzük a gyönyörű Notre Dame de Lourdes modernista katolikus templomot, végül a kirándulás fénypontja, a világ második legnagyobb mecsete, a II.Hassan mecset következik a 210 m-es minaterjével. A kikötőbe való visszatérés előtt vásárlási lehetőség. Megjegyzés: amennyiben a templomban vagy a mecsetben éppen szertartás zajlik a városnézés időpontjában, akkor csak kívülről lehet megtekinteni azokat. A templom és mecset látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 5 óra. Ár: 32 900 Ft/fő

5.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Magnifica fedélzetén.

6.nap: Santa Cruz de Tenerife
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Tenerifei impressziók:
Elsőként a sziget északi oldalán található La Garañona kilátót keressük fel, ahonnan fantasztikus kilátás tárul elénk a romantikus, vad partszakaszra, ahol az Atlanti-óceán és a meredek sziklafalak találkoznak. Ezután a bájos El Sauzal falu következik, melynek történelme a spanyol invázió előtti időkre vezethető vissza, és a mai napig őrzi a portugál hagyományokat. Meglátogatjuk a 16.századi Szent Péter templomot, majd az életét Istennek szentelő María Justa de Jesús emlékét őrző kis múzeumot. Ismét egy lélegzet elállító kilátásban lehet részünk a La Baranda kilátónál, ezúttal Spanyolország legmagasabb csúcsát (Teide 3718 m) és a kéklő óceánt láthatjuk, miközben tradicionális cava pezsgővel és csoki tortával várnak minket a helyi étteremben. Végül a zöldellő García Sanabria parkban teszünk egy sétát, ahol a kihelyezett táblácskák alapján tájékozódhatunk az ott található fákról és egyéb növényekről.
A kikötőbe való visszatérés előtt rövid fotó szünet a Auditorium Adrian Martin előadóterem és művészeti központ különleges épületéténél, melyet Tenerife építészeti jelképeként tartanak számon. Megjegyzés: ez a kirándulás hosszú sétákat tartalmaz, alkalmanként emelkedőn is, a részvételhez ehhez megfelelő fizikai állapot szükséges. A vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. A kilátás időjárás függvénye. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra.
Ár: 27 900 Ft/fő

7.nap: Funchal, Madeira
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Eira do Serrado kilátó, hegyek, libegő:
Az Eira do Serrado kilátóba érve egy mesés kilátás tárul elénk a környező hegyekre és a völgyben megbúvó kis falura. Majd a hegyoldalban húzódó Monte faluba vezet az utunk, ahol megnézzük a Nossa Senhora do Monte katolikus templomot és zarándokhelyet, amely csodás kerttel rendelkezik, tele tipikus, madeirai mikroklímát kedvelő növénnyel. A Montéból Funchalba ereszkedő libegőre szállva, a város panorámája ismét remek alkalmat nyújt a fotózásra. Végezetül vásárlási lehetőség, meglátogatunk egy hímző műhelyt, majd egy borkostolón is részt vehetünk. Megjegyzés: kényelmes cipő és ruházat javasolt, amely alkalmas vallási helyszíne látogatására is. A Nossa Senhora do Monte templomhoz 171 lépcső vezet felfelé és 68 lefelé, a látogatás szertartások esetén nem lehetséges, ez a hajóút során derül ki. A kilátás időjárás függvénye. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. Ár: 34 900 Ft/fő

8.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Magnifica fedélzetén.

9.nap: Malaga
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Malaga városnézés Picasso nyomában:
A kikötőből busszal érkezünk a Costa del Sol nyüzsgő városának, Malagának a központjába, ahol gyalogosan keressük fel a híres művész, Picasso hagyatékait. Áthaladunk Malaga főterén, a Plaza de la Marina-n, majd a Plaza de la Merced téren elérkezünk a házhoz, ahol Pablo Ruiz Picasso született. A szülői ház ma a híres művész életét és munkásságát bemutató kiállításnak ad otthont. Ezt követően a 2003-ben nyílt Picasso Múzeumot látogatjuk meg a Buenavista palotában, és inspirálódunk a művész itt kiállított festményei, rajzai, szobrai és kerámiái által. Végül szabadidő a városközpontban, majd visszatérés a kikötőbe. Megjegyzés: ez a kirándulás hosszú sétákat tartalmaz, a részvételhez ehhez megfelelő fizikai állapot szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. Ár: 37 900 Ft/fő

10.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Magnifica fedélzetén.

11.nap: Marseille
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Kirándulás Aix-en-Provance-ban:
A kikötőből körülbelül 40 percet utazunk busszal a romantikus Aix-en-Provence-ba, melyet a művészetek, kutak és paloták városaként emlegetnek. A 12.századi St. Sauveur katedrálist keressük fel elsőként, amely román és gótikus stílusjegyeket visel magán, az északi oldalán az egyik tornya a mai napig nem készült el. Majd egy másfél órás séta következik az építészeti remekművekkel teli történelmi központban. Visszaindulás előtt szabadidő, vásárlási lehetőséggel. Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. A vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 23 900 Ft/fő

12.nap: Genova
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Az olasz riviéra gyöngyszemei:
Először a sokak által a világ leggyakrabban fotózott városaként emlegetett Portofino-ba látogatunk el. A mára kedvelt üdülőhellyé vált egykori halászfaluban, a színes halászházak, halászcsónakok mellett, a luxus villák és  jacht-ok is megtalálhatók. A város különlegességét öbölmenti elhelyezkedése, a szűk utcácskák, a kéklő tenger, a kellemes éttermek és kávézók fokozzák. A városban korlátozott az autóforgalom, ezért a kikötői transzferről átszállunk egy privát, helyi buszjáratra, amely elvisz az óváros széléig. Egyéni szabadidő Portofino-ban, elkészíthetjük saját fényképeinket, beülhetünk egy kellemes kávézóba vagy étterembe. Ezután a bájos Santa Margherita Ligure-ban lesz ismét szabadidő, sétálhatunk a város kellemes promenádján. A kikötőbe való visszatérés előtt Camogli történelmi óvárosát nézzük meg.
Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 7 óra 30 perc. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.
Ár: 27 900 Ft/fő

 13.nap: Barcelona –Budapest
Reggeli után kiszállás a hajóról, majd transzfer a repülőtérre, elutazás.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 14 fő jelentkezése esetén indulnak.

 

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy az alábbi kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

17-19 fős létszám esetén: nincs felár
14-16 fős létszám esetén: 15 000 Ft/fő felár
12-13 fős létszám esetén: 25 000 Ft/fő felár
11 fő alatt nem indul az út.

A fenti felárakat minimum létszám hiányában automatikusan felszámítjuk, kérjük szíves megértésüket.

(Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük).

Indulási kikötő: Barcelona
Érkezési kikötő: Barcelona
Hajó neve: MSC Magnifica
Hajó osztály leírás:

Járja be a világot az MSC Magnifica fedélzetén

Hajó adatok:

MSC Magnifica – már a nevében is benne van, ez egy nagyszerű hajó. A 2010-ben először vízre bocsátott tengerjáró az MSC Cruises Musica osztályának negyedik tagja, mely megtartotta az osztályára jellemző bensőségesebb hangulatot, ám már a Fantastica osztály szolgáltatásaival felszerelt. A hajón mindenki megtalálja a kedvére valót – több étterem, bár, 4D mozi, Spa, kaszinó, medencék, gyerekrészleg.... és még sorolhatnánk mi mindennel várja Önöket a hajó, hogy felejthetetlenné tegye nyaralásukat.

 

 • Épült: 2009-ben, a flotta tagja 2010 márciustól
 • Méretek: 95.128 tonna, 293,8 m hosszú, 32,2 m széles
 • Utasok létszáma (kétágyas elhelyezéssel) 3.223 fő
 • Kabinok száma: 1 259
 • Személyzet: 1.038 fő
 • Sebesség: 23 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utasfedélzet: 16 813 az utasok részére)
 • Liftek: 13

360 ship tour

 

Szolgáltatások:

SZÓRAKOZÁSI ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK:

Napközben a hajó rengeteg lehetőség várja az utazókat. Részt vehetnek különböző szórakoztató programokon, bajnokságokon, melyeket a hajó szórakoztató csapata szervez (pl. táncórák, gyümölcsszobrászat, römiverseny...stb), pihenhetnek, fürdőzhetnek, napozhatnak a fedélzeten, vagy akár felfrissülhetnek a Spa-ban, sportolhatnak. Az MSC Magnifica-n van 4D-s mozi is!

A hajón két medence van: a Le Grand Bleu, és a La Grotta Azzurra, és mindkettő mellett található 2 jacuzzi is. A La Grotta Azzurra-nak elhúzható üvegteteje van, így rossz idő esetén is lehet fürdeni. Az MSC Aurea Spa-ban egész nap várják a relaxálni vágyókat, szaunák, török-fürdők, és masszázsok széles választéka található itt. Ezenkívül itt van a hajó modern fitnesz-terme is, így nem kell lemondani a megszokott edzésrutinról. A szépség szalon is a Spa területén található, ahol fodrász, manikűrös és pedikűrös is várja, ha szépülni szeretne. A hajón összesen 6 jacuzzi van, 2-2 a medencéknél, valamint további 2 a 16. szinten az Il Bar Del Sole melletti napozó részen. Az hajó sportolási lehetőségei: pingpong, kosárlabda, focilabda, röplabda, minigolf, bowling (a T32 diszkóban)

A hajón többféle bolt van. Az MSC Logo Shop-ban az MSC logójával ellátott ajándéktárgyakat lehet megvásárolni, a Le Parfumben parfümöket, és kozmetikai szereket, a L'Angolo Dell'Oggetto-ban divatékszereket, napszemüvegeket, órákat vehet. Az Il Rubino-ban luxuskiegészítőket, és ékszereket, a Bond Shop-ban férfi, női és gyermek ruhákat, az Accessories shop-ban öveket, táskákat és egyéb kiegészítőket árulnak. A Duty Free Shop-ban alkoholt és cigarettát lehet kapni. Az itt vásárolt alkoholos italokat a személyzet a hajóút végéig megtartja, és az utolsó napon juttatja el a kabinjába.

Esténként a színházban (Royal Theatre) két időpontban van műsor, a több nemzetiségű utazóközönséghez igazodva az előadás zenés, táncos show, akrobatákkal, zsonglőrökkel. Az Atlantic City kaszinóban black jack, rulett, és nyerőgépek várják azokat, akik a szerencséjüket szeretnék kipróbálni, illetve a hajón külön pókerszoba is van (a kaszinóban, a hajón egyedüliként készpénzzel kell fizetni). Aki táncolni szeretne este, akkor a L'Ametista Louge-ban, vagy a Tiger Bárban talál kedvére való zenét, este 23h00-től hajnalig pedig a T32 diszkóban is.

 

 

CSALÁD

A 3-12 éves korosztályt az Underwater Playworld várja (14. deck), ahol szakképzett személyzet biztosítja a gyerekek szórakozását, játékokat, bajnokságokat, kézműveskedéseket szerveznek. A 3-6 évesek a Mini Club-ban, míg a 7-12 évesek a Junior Club-ban találnak maguknak játékokat. A gyerekeknek külön pancsolójuk is van, valamint játszótér is van a hajón. A 13-17 éves korosztálynak külön rész biztosítanak, ahol szintén szervezett programokon vehetnek részt, pl táncórák, sportversenyek stb. De őket várja a Virtual World is, ahol videojátékokkal tudnak játszani (feláras).

A 3 év alatti gyermekeket, szüleikkel együtt, naponta kétszer egy órában várja a személyzet, közös játékra.

 

A hajón nincs bébiszitter szolgálat.

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval, intartaktív TV-vel, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek. A pótágyak egy része a falról lehajtható, felsőágy.

Belső kabinok: 13 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek.

Külső kabinok: 14-17 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.

Külső, takart kabinok: olyan külső kabinok, melyek ablaka előtt valami – legtöbbször a mentőcsónakok – takarják a kilátást. Kb. 15 nm-esek.

Balkonos kabinok: 14-18 nm-esek, a balkon kb. 4 nm. A balkonon kis kerek asztal és két szék található. 

Superfamily kabinok: két, összenyitható balkonos kabin, mely összesen 5 személy részére foglalható. Mindkét kabinban a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 5 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok: 25 nm, a balkon 6 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzó van.

 

Élménytípusok:

 

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos – garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor (szabad helyek függvényében, az MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia és MSC Armonia felújított balkonos kabin vagy lakosztály foglalása esetén „My Choice” flexibilis vacsora időpotok)
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

  

AUREA (Fantastica plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • „My Choice” vacsora – kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • „My Choice”: választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a „cruise card”-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

 

Fakultatív programok

Alkoholmentes italcsomag felnőtt (11 éj, MED)

Üdítők, és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten).

Kínálat: Alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, energia italok, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea), fagylalt

A csomag nem érvényes a tematikus éttermekben, és a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 106.007 Ft / fő

Az olasz riviéra gyöngyszemei

Ár: 27.900 Ft / fő

Barcelona városnézés, belépővel a Sagrada Familiába és a Güell Parkba

Ár: 39.900 Ft / fő

Casablanca városnézés

Ár: 32.900 Ft / fő

Easy italcsomag (11 éj)

A legfeljebb 6 EUR (karibi hajóutak esetén 5 USD) értékű italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten).

Kínálat: borok (poharanként), csapolt sörök, egyes klasszikus, és alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea)

A csomag nem érvényes a tematikus éttermekben, és a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 147.488 Ft / fő

Easy PLUS italcsomag (11 éj CAR, MED)

A legfeljebb 8 EUR (karibi hajóutakon 9 USD)  értékű italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten).

Kínálat: borok (poharanként), csapolt sörök, egyes klasszikus, és alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea), valamint 10% kedvezmény a palackozott borokból.

A csomag nem érvényes a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 202.796 Ft / fő

Eira do Serrado kilátó, hegyek, libegő

Ár: 34.900 Ft / fő

Kirándulás Aix-en-Provance-ban

Ár: 23.900 Ft / fő

Malaga városnézés Picasso nyomában

Ár: 37.900 Ft / fő

Premium EXTRA italcsomag (11 éj)

A legfeljebb 13 EUR (karibi hajóutakon 15 USD) értékű italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben, és a tematikus éttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten), valamint 25% kedvezmény a borlistán található palackozott borok, és pezsgők árából.

A csomag nem érvényes a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 285.758 Ft / fő

Tenerifei impressziók

Ár: 27.900 Ft / fő

MSC Magnifica utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Térkép
 • a repülőjegyet Budapest – Barcelona – Budapest útvonalon átszállással
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 1 éjre Barcelona-ban 4*-os szállodában, kétágyas szobában félpanzióval,
 • a 11 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
 • a teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • a repülőtéri és kikötői illetéket valamint a hajó kötelező szerviz díját (139 500 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • a szállodában fizetendő idegenforgalmi adót (4 Eur/szoba),
 • az esetleges kiscsoportos felárat (14-16 fő esetén 15 000 Ft/fő, 12-13 fő esetén 25 000 Ft/fő)
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a személyes kiadásokat, a
 • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat és az italcsomagokat,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

A hajótársaság covid biztonsági protokolljáról és utazási feltételeiről kérjük érdeklődjön irodánkban.


Felárak*:
 1. Kikötői és repülőtéri illeték, hajó szerviz díj 139.500 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Barcelonától az Atlanti-óceánig – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Barcelonától az Atlanti-óceánig – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Olaszország, Genova

Útazonosító: 159546

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Barcelonától az Atlanti-óceánig – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Barcelonától az Atlanti-óceánig – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Olaszország, Genova

Útazonosító: 159546

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!