Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23.

Ft-tól/fő 1.299.000
Időpont: 2020.04.10 - 04.22
Legjobb ár: 1.299.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.04.10 - 04.22

Tartson velünk a Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 13 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.299.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 13 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:140683
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Új programunk a Himalája lábához kalauzolja a kíváncsi utazót. Először Északkelet-Indiába látogatunk, ahol már tibeti és bhutáni hatásokkal találkozhatunk a fenséges szépségű hegyi tájakon. Ázsia Svájca, a Bruttó Nemzeti Boldogság földje - a Himalája szívében fekvő gyönyörű Bhutáni Királyság a világ egyik utolsó, a külvilágtól majdnem teljesen elzárt országa, ahol szinte érintetlenül őrződtek meg az évezredes hagyományok. A mintegy fél magyarországnyi (47 000 km?), de mindössze 750 000 ezres lakosságú állam a Sárkány országaként is ismert. A modern élet vívmányai még alig érték el az országot, a 7000 méternél is magasabb hegyek között pedig nagy múltú kolostorok rejtőznek. Bhután csak 1974-ben nyílt meg a turizmus számára, és ma is csak kevés kivételezett utazó juthat el ebbe a fantasztikus országba.

Az utazás kiemelkedő értékei:

 • Egy különleges ország legszebb látnivalói, kombinálva Északkelet-India gyöngyszemeivel
 • A részvételi díj tartalmazza a belépőket és a legtöbb étkezést
 • Tapasztalt, Ázsiát kiválóan ismerő magyar idegenvezető kíséri a csoportot Budapestről
 • Kedvező menetrend és kiváló minőségű szállodák az utazás során

Programok:

április 10., péntek
Elutazás Budapestről egy átszállással Delhibe (Budapest-Isztambul 13:55-16:55, Isztambul-Delhi 20:20-04:45).

április 11., szombat
Megérkezés Delhi repülőterére kora reggel, majd továbbutazás Bagdográba (Delhi-Bagdogra 10:10-12:15). Megérkezés után transzfer Dardzsilingbe, a Himalája déli lejtőin 2200 méteren fekvő indiai városba, pihenés, akklimatizáció. Vacsora és szállás Dardzsilingben: Summit Grace Hotel 4*.

április 12., vasárnap
A város nem csak a világ legjobb teájáról és Kőrösi Csoma Sándor sírhelyéről ismert - kedvező klímája miatt a britek itt építettek egy hegyi állomást, ahol felfrissülhettek, és felépítették a keskeny nyomtávú ,,játékvonatot", ami ide vezet. Hajnalban a napkeltét a Tigris-hegyről nézzük meg: innen ellátunk a Mount Everestig és a Kancsendzöngáig. Reggeli majd kipróbáljuk a ,,játékvonatot" egy rövidebb szakaszon, Dardzsiling és a legmagasabban fekvő megálló, Ghoom hegyi falu között. Délután meglátogatjuk a Himalájai Hegymászó múzeumot, az állatkertet és fajtamentő központot, ahol a hegyvidék veszélyeztetett állatait láthatjuk, himalájai farkast, hóleopárdot, vörös pandát. Túránk végén meglátogatjuk a magyar tibetológus, Kőrösi Csoma Sándor sírját is. Vacsora és szállás Dardzsilingben: Summit Grace Hotel 4*.

április 13., hétfő
Reggel elutazunk a közeli Kalimpong városába, ami egykor fontos központja volt a Tibettel való kereskedelemnek. A város környéke ökológiai szempontból is igen jelentős, 4000 virágzó növény otthona.  Délután felkeressük Zang Dhok Palri Phodang és a Tharpa Choling tibeti buddhista- és a Thongsa Gumpa bhutáni kolostorokat, majd egy kertészetben megcsodáljuk a gyönyörű orchideákat és más virágfajtákat. Vacsora és szállás Kalimpongban:  Summit Barsana Hotel 4*.

április 14., kedd
Elutazás Gangtok felé, útközben megnézzük a Rumtek kolostort, Dharmacsakra központot. Délután Gangtokban, Szikkim Állam fővárosában a Tashi kilátóból nézzük meg a fenséges kilátást a Himalájára és a városra, majd meglátogatjuk a Ganesh Tok hindu templomot. Vacsora és szállás Gangtokban: Summit Golden Crescent Hotel 4*.

április 15., szerda
Egész napos városnézés a kellemes éghajlatú Gangtokban, melynek során felkeressük a Do Drul sztúpát, a Tibetológiai intézetet és az Enchey buddhista kolostort, majd megnézzük a kézművesközpontot. Szállás és vacsora Gangtokban.

április 16., csütörtök
Elindulunk Bhután felé, teaültetvények és hegyek között a hosszú úton (a távolság 227 km, kb. 6-7 óra alatt tesszük meg), majd átlépjük az indiai-bhutáni határt. Bhutánban egy határmenti városban, Phuentsholingban éjszakázunk: Hotel Druk 3*.

április 17., péntek
Továbbutazunk Thimpuba, a Bhutáni Királyság fővárosába,  a kanyargós hegyi utakon (menetidő kb. 6 óra), csodálatos környezetben, hegyek, völgyek, trópusi vegetáció, vízesések között. Thimpuba való érkezésünk után megnézzük az Emléksztúpát, ahonnan gyönyörű a kilátás az egész Thimpu-völgyre. Ezután elmegyünk a Tashichho Dzonghoz (a dzong jelentése erődítmény), a kormány székhelyéhez, ahol a király trónterme és irodái is találhatók. Esti séta a belvárosban, majd szállás Thimpuban: Hotel Ariya 4*.

április 18., szombat
Reggel elmegyünk a hétvégi piacra, ahol a környékbeli faluból érkezők árulják portékáikat, utána megnézzük a Művészeti és kézműves iskolát, ahol a bhutáni motívumokkal, majd a Néprajzi Múzeumban a hagyományos házakkal ismerkedünk. A Nemzeti Könyvtárban a bhutáni vallásos szövegeket tartalmazó könyvgyűjtemény és napjaink buddhista tanításai kápráztatnak el. Felmegyünk a Dechen Pondrang kolostorba, ahol találkozunk az ifjú szerzetesekkel, majd a Zilukha kolostorban a női szerzetesek életével ismerkedünk meg. Szállás Thimpuban.

április 19. vasárnap
Reggel elindulunk Punakhába, Bhután régi fővárosába, átszeljük a 3200 méteren található Dochula hágót, ahonnan jó időben az ország legmagasabb hegyeit láthatjuk. Punakha szubtrópusi völogyben fekszik, ezért itt teljesen más a tájkép. Átsétálunk egy rizsföldön hogy Chimi Lakhang ősi faluban megnézhessük a termékenység templomát, majd a Punakha dzongba megyünk, ahol az ország leggazdagabb díszítésű templomát is megnézzük.  Szállás Punakhában: Hotel RKPO Green Resort 4*.

április 20. hétfő
Elutazunk Paro felé, útközben még megállunk Thimpuban, szabadidő a városközpontban. A délutánt Paróban töltjük, megnézzük a Paro Dzongot és az óvárost.  Szállás Paróban: Naksel Resort 4*.

április 21. kedd
A Paro-völgy leghíresebb és legjelentősebb látnivalójához utazunk, a Tigrisfészek kolostorhoz. A meredek sziklafalon, 3000 méter magasságban épült Taktsang Palphug kolostort 1692-ben építették azon a helyen ahol Guru Rinpocse meditált. A kolostorhoz vagy gyalog van lóháton (ajánlott, helyszíni fizetéssel) lehet feljutni a völgyből, a szintkülönbség kb. 900 méter. Délután visszatérünk Paróba és megnézzük az ország egyik legrégibb templomát, a Kyichu Lhakhangot. A program után igény szerint ki lehet próbálni a hagyományos forróköves fürdőt (helyben foglalható és fizethető). Szállás Paróban.

április 22. szerda
Transzfer a repülőtérre, elutazás Delhibe (Paro-Delhi 11:40-13:30). Delhibe érkezés után transzfer a repülőtér közeli szállodába, szállás: Pride Plaza Hotel 5*.

április 23. csütörtök
Kora reggel elutazás Budapestre egy átszállással (Delhi-Isztambul 06:25-10:30, Isztambul-Budapest 11:55-13:00).

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Isztambul-Delhi-Isztambul-Budapest útvonalon a Turkish Airlines járataival
 • Repülőjegy Delhi-Bagdogra és Paro-Delhi között menetrend szerinti járattal
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (max. 7 kg) és 1 db feladandó poggyász (max. 20 kg)
 • Repülőtéri transzferek különbusszal és terepjárókkal (a terepviszonyok függvényében)
 • Hat éjszaka szállás Indiában négycsillagos szállodákban
 • Hat éjszaka szállás Bhutánban, középkategóriájú szállodákban
 • Félpanzió Északkelet-Indiában (reggeli és vacsora a szállodákban)
 • Teljes ellátás Bhutánban (reggeli, ebéd, vacsora)
 • Delhiben önellátás
 • Bhutáni vízum díja
 • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel belépőkkel
 • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illetékek: 169 000 Ft/fő
 • Indiai vízum díja: 29 000 Ft/fő
 • Javasolt szervizdíj (helyszínen fizetendő): 50 USD

 

Egyéb tudnivalók:

 • Javasolt szervizdíj (helyszínen fizetendő): 50 USD/fő.
 • Minimum létszám: 10 fő
 • Egy fő foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • A tengerszint feletti magasságra kérjük készüljenek fel, konzultáljanak háziorvosukkal utazás előtt.
 • Az útlemondási biztosítása díja: 5%.

x Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23.
Szállás neve: Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23.

Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 7.670 Ft/fő
 2. EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 12.220 Ft/fő
 3. Indiai vízum díja 29.000 Ft/fő
 4. Repülőtéri illeték 169.000 Ft/fő
 5. Sztornó biztosítás 1,50 %/fő
 6. Útlemondási biztosítás 5% egyágyas szobában 97.900 Ft/fő
 7. Útlemondási biztosítás 5% kétágyas szobában 73.400 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23.

Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23.

Bhután, Körutazás Buthánban

Útazonosító: 140683

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23.

Bhután - Északkelet-India - körutazás magyar idegenvezetéssel a Himalája lábánál 2020.04.10-23.

Bhután, Körutazás Buthánban

Útazonosító: 140683

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!