INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

Ft-tól/fő 850.480
Időpont: 2022.11.29 - 12.11
Legjobb ár: 699.990 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.11.29 - 12.11
További árak és időpontok

Tartson velünk a INDONÉZIA - Ezt látnia kell! utazásra! A kiutazás repülővel történik. , félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 13 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 699.990 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 13 nap / 10 éjszaka
Utazás azonosítója:152436

INDONÉZIA - Ezt látnia kell! 3


1. nap
A Qatar Airways Budapest - Doha járatával elutazás a késő délutáni órákban, érkezés éjfél körül Dohába.

2. nap
Rövid tranzitidő után tovább utazás Dohából, Denpasarba, éjszaka a repülőgép fedélzetén. A koraesti órákban megérkezés Denpasarba. A repülőtérről transzfer a közeli hotelba, ahol vacsora. Szállás Denpasar.

3. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. Délelőtt városnézés Bali szigetének fővárosában, a legfőbb látványosságok ismertetése, meglátogatása: Badung piac és a Bajra Shandi emlékmű (amennyiben a repülő menetrendje engedi, az Agung Jagatnatha templomot is felkeressük). Transzfer a repülőtérre, ahonnan továbbutazás Denpasar - Yogyakarta útvonalon. A megérkezés után transzfer a hotelbe, ahol vacsora. Szállás Yogyakarta.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd indul Jáva szigetének felfedezése, busszal a Magelang-térségbe utazunk, ahol nyitott tetejű dzsipekbe szállunk át (1 autóban 3 utas). A híres Borobudur falvak között lassan haladnak az autók, kókuszpálmákkal szegélyezett vidéki utakon és csodásan zöldellő rizsföldek között. Délben ebéd egy helyi étteremben (a részvételi díj tartalmazza), majd buszos transzfer a Borobudur templomhoz. Vulkanikus sziklatömbökből és folyami kövek ezreiből 75 év alatt épült fel az UNESCO Világörökségi védettség alatt álló templom. A csodálatos faragások, vésetek és az igen különlegesen plasztikus domborművek egészen különleges minőségben maradtak fent. A program után transzfer a hotelbe, szállás Yogyakarta.

5. nap
Reggeli a szállodában, majd irány a Merapi vulkán, amely lankáit nyitott dzsipekkel fedezzük fel! A terepjárókkal a 2010-es kitörés pusztítása után elnéptelenedett falvakon haladunk át a megkövült lávafolyamig. Ha az időjárás megengedi, a Merapi vulkán csodás sziluettje rajzolódik ki a távolban. A látványos dzsiptúra után a Sisa Hartaku múzeumot látogatjuk meg. A kiállítás a 2010-es kitörésnek állít emléket a falvakban elhagyott tárgyakból. Valamint látható egy bunker, ahonnan a önkéntesek a vulkánkitörés figyelték, végül a ,,batu alien" szikla mellett készít mindenki fotót, amely egy űrlényre emlékeztető óriási vulkanikus kő. Ebéd egy helyi étteremben, majd délután az ősi hindu templomokat fedezzük fel Prambanan-ban. Délután Prambananba látogatunk, ahol a 9 században épült hindu templomokat keresünk fel. Az 1991 óta UNESCO védelem alatt álló, egyenetlen, hegyes csúcsos templomok három legfőbb belső kápolnája a hindu szentháromságot jelképezi, amely Brahma, Vishnu és Shiva. A program után transzfer a hotelbe, szállás Yogyakarta.

6. nap
Reggeli a szállodában, majd Yogyakarta felfedezése következik: az 1756 és 1970 között épült szultánpalota, vagyis a Kraton megtekintése, amely a jávai-szultáni építészet egyik legszebb példája. Majd a Taman Sari, a kertek és a medencék palotája, amely eredetileg a szultáni hárem fürdő medencéiként épült meg (amennyiben a repülő menetrendje engedi, egy batikoló műhelyt is meglátogatunk, ahol a tradicionális munkafázisokat ismertetik a szakemberek). Transzfer a repülőtérre, ahonnan továbbutazás Yogyakarta - Denpasar útvonalon. A mentrend szerinti megérkezés után utazás Ubudba. Szállás Ubud.

7. nap
Reggeli a szállodában, majd városnézés: az Ubud palota, a kihagyhatatlan Ubud piac és a szent Ubud Majom Erdő következik. Itt nagyjából 700 hosszúfarkú makákó él háborítatlanul. Természetes környezetükben lehet megfigyelni, ahogy az ágak között hintáznak és banánt kunyerálnak a látogatóktól. Ebéd egy helyi étteremben, majd a délután folyamán két világhírű templomot látogatunk meg. Az első a Taman Ayun lesz, amely az egyik legelragadóbb történelmi épületegyüttes. A 6 királyi templom egyike, a várárokkal körbevett terület, ahol számtalan, többlépcsős tetővel ellátott Meru ereklyetartót, bonyolult faragássokkal díszített kapukat, valamint teraszos templomokat láthatunk. Utazás a tengerpartra, a következő állomás a Tanah Lot templom, amely Bali szigetének az egyik leglátogatottabb helyszíne. A szárazföldtől karnyújtásnyira (csak 50 méter), egy hatalmas tengerparti sziklán épült a balinéz templom. Apály idején át lehet sétálni a templomhoz, míg dagálykor a tenger teljesen körülöleli a sziklát és a ráépült szentélyt. A program után transzfer vissza a hotelbe, szállás Ubud.

8. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. Utazás Bali északi része irányába, pihenővel útközben. A nap első látványossága a fényképekről jól ismert Besakih templom, amit a mennyország kapujaként is emlegetnek. A különleges elhelyezkedésű templom komplexum különleges helyszínen található, a sziget talán legdúsabb növényzete veszi körbe, amely az Agung hegy nyugati lejtőin található. Majd Kintamaniba területére utazunk, ahonnan a Batur hegyre és a végtelen nyugalmat árasztó tavára nyílik csodálatos kilátás. Ebéd egy helyi étteremben, majd délután tovább utazás a tengerpartra, Lovinába. Útközben megállunk a csodaszép, nagy kiterjedésű Beji nevű hindu templomnál. A program végén transzfer a hotelbe, szállás Lovina.

9. nap
Korai reggeli a szállodában, majd indulás Lovina Beach-re, ahonnan kihajózás. A program során a felkelő nap fényeiben lehet gyönyörködni, majd a hajó mellé szegődő delfinek ,,táncában". A mai ebéd a szállodában kerül felszolgálásra, majd délután irány Banjar! Itt egy forró vizű forrást és egy buddhista kolostort keresünk fel. A program végén transzfer a hotelbe, szállás Lovina.

10. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. A mai napon Bali déli részére utazunk vissza, útközben több megállóhellyel. Délelőtt a következő látványosságokat keressük fel: a Banyumala vízesés az őserdőben, Wanagiri rejtett hegye, a Handara kapu és végül a Ulun Danu templom, amely egész Bali egyik legtöbbet fotózott látványossága. Ebéd egy helyi étteremben, majd utána már utazás Jimbaran felé. Útközben a Jatiluwih rizsteraszoknál állunk meg, ahol meseszép környezetben láthatók a domboldalon húzódó teraszok, ahol évszázados tapasztalat alapján termesztik a rizst a helyiek. A megérkezés után a szobák elfoglalása, szabadidő a szállodában (medence, fitnessz terem, bár, étterem). Szállás Jimbaram.

11. nap
A mai napon nem kell sietni, ezért mindenki nyugodtan reggelizhet akár későn is a szállodában, majd délelőtt pihenhet. Délután az Uluwatu templomot látogatjuk meg, amely meredek sziklákon áll, kilátással az Indiai-óceánra. Itt lehetőségünk lesz egy tradicionális kecak táncbemutatót is megtekinteni, avagy másnéven a tűz táncot, amely bizonyára a sziget leglátványosabb bemutatója. Majd program végeztével transzfer Jimbaram beach-re, ahol egy helyi étteremben búcsúvacsora. A nap végén transzfer vissza a hotelbe, szállás Jimbaram.

12. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból. A délutáni transzfer indulásáig lehetőség a szálloda szolgáltatásait igénybe venni. Koradélután transzfer a repülőtérre, ahonnan a Denpasar - Doha járat indul. Éjszaka a repülőgép fedélzetén.

13. nap
Éjfél körül megérkezés Dohába, ahonnan pár óra tranzitidő után tovább utazás, megérkezés a menetrend szerint a reggeli órákban Budapestre.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA

Nemzetközi repülőjegyet (amely személyenként tartalmaz 1 db kézipoggyász és 1 db feladott poggyászt szállítását), 10 éjszaka szállást helyi besorolású 4 csillagos szállodákban, a szállodákban reggelis ellátást, a programokhoz csatlakozva 8 alkalommal ebédet, valamint 2 alkalommal vacsorát. Az indonéziai transzferek során a buszon minden utasnak naponta egy ásványvizet és száraz törölközőt biztosítunk. A leírásban szereplő programokat és azok belépőjegyeit, valamint a csoporttal együtt utazó magyar nyelvű idegenvezetést.

A körutazás során VOX Tourguide System segíti utasaink kényelmét, így fotózás, vagy csak nézelődés közben sem marad le az idegenvezetőnk egyetlen magyarázatáról sem!

A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA

Repülőtéri illetékeket és díjakat, a belföldi repülőjegy költségét, helyi szervízdíjakat (borravaló, amely 7USD / fő / nap), útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Létszám: minimum 20 fő

Helyszíni költségek leírása:

A programban nem említett további étkezések, italok, borravalók, személyes kiadások.

Kérjük utasainkat, hogy készüljenek arra, hogy az út során fix borravaló összeget szed össze idegenvezetőnk. Ezt osztja aztán szét a helyi idegenvezetőknek, a szállodai és az éttermi személyzetnek, valamint a buszsofőröknek. Kérjük napi 7 USD / utas összeggel készüljenek erre a kiadásra (az utazás napjainak kivételével, vagyis 11 napra ez 77 USD / fő).

Kiutazás:

Csoportunk a Qatar Airways járataival utazik a nemzetközi szakaszokon, ezek tervezett menetrendje a következő:

Budapest BUD - Doha DOH 17:50 - 00:10#1 (érkezés éjfél után)
Doha DOH - Denpasar DPS 02:30 - 17:30

(a belföldi járatok pontos menetrendjét az indulás előtti tájékoztatóban küldjük meg)

Denpasar DPS - Doha DOH 18:45 - 23:45
Doha DOH - Budapest BUD 02:05 - 06:45

Étkezés:

Félpanziós ellátás (kivétel az oda és a visszautazás ideje). Bőséges büféreggeli a szállodában, valamint tradicionális balinéz ebédek a programleírás szerint, illetve két alkalommal vacsora.

Ruházat:

Az évszaknak megfelelő, minél kényelmesebb, lehetőleg pamut ruházat és réteges öltözködés javasolt. A viszonylag sok séta miatt a már bevált, kipróbált lábbeli mindenképp fontos. Valamint érdemes a napsütés ellen sapkával, kalappal esetleg kendővel védekezni, sőt a védőfaktoros arckrém is jó szolgálatot tehet.

Fontos, hogy templomok és a különböző vallásokhoz kötődő látnivalók helyszínein sok esetben öltözködési előírásokhoz kötik a belépést. Hölgyek számára a miniszoknya, rövidnadrág és a vállakat szabadon hagyó pántos felsők nem mindig megengedettek. A férfiaknak egyes helyeken tiltják a rövidnadrágot és a vállakat szabadon hagyó trikót.

A hölgyeknek már csak a fentiek miatt is érdemes egy vállkendőt maguknál tartani, ami még nagy segítség lehet akkor is, ha a buszok és szállodák légkondicionáló berendezései túl hideget fújnának.

Időjárás:

Körutazásunk trópusi vidéket látogat, az egyenlítő környéki helyszíneket. Ezért kiemelkedően erős UV sugárzásra kell számítani. Napközben magas hőmérsékletre és magas páratartalomra kell számítani, így a hőérzet még magasabb lehet. Esőre csak minimális az esély.

Vízum:

Magyar állampolgárok számára 30 napig vízummentes a tartózkodás Indonéziában. Fontos, hogy az útlevélnek a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes kell lennie.

Biztosítás:

Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötését kifejezetten ajánljuk. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.

Egészségügyi tudnivalók:

Az program által érintett területre utazók számára nincs javasolt védőoltás, a meglátogatott városoknak nincs különös egészségügyi kockázata. Ami fontos, hogy az csapvizet nem szabad fogyasztani, még fogmosáshoz is palackozott ásványvizet javaslunk használni.

Különleges étkezés, étel intolerancia:

Körutazásunk során használt szállodákban a reggeli büfé jellegű, a programban szereplő ebédek és vacsorák menüsorosak. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az irodánk által biztosított étkezések esetén, nem áll módunkban semmilyen különleges menüt visszaigazolni, ezt a helyi éttermeknek nem áll módjában biztosítani.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fekvés:

1 éjszaka szállás Denpasar
SWISS BELHOTEL TUBAN-KUTA, vagy hasonló

3 éjszaka szállás Yogyakarta
PRIME PLAZA HOTEL, vagy hasonló

2 éjszaka szállás Ubud
SENS HOTEL & SPA UBUD, vagy hasonló

2 éjszaka szállás Lovina
BALI TAMAN BEACH RESORT, vagy hasonló

2 éjszaka szállás Jimbaran
FOX HOTEL JIMBARAN BEACH, vagy hasonló

Helyi besorolás szerinti 4 csillagos szállodák

A fenti hotelek nevét tájékoztató jelleggel adjuk meg, a végleges szállás listát indulás előtt küldjük meg!

Ellátás: A félpanziós ellátás két főétkezést tartalmaz. Ez általában reggeli és vacsora. Az étkezések időpontját a szálloda határozza meg.

x INDONÉZIA - Ezt látnia kell!
Szállás neve: INDONÉZIA - Ezt látnia kell! 3

INDONÉZIA - Ezt látnia kell! utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Telepített magyar nyelvű képviselet
Repülőtéri illeték
Transzfer
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok
üzemanyag felár
Foglalási díj

Felárak*:
  1. Foglalási díj 500 Ft/fő
  2. Reptéri illeték 149.990 Ft/fő
  3. Repülőtéri parkolás (Budapest) 16.000 Ft/fő
  4. Útlemondási biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

Indonézia, Körutazás Indonéziában

Útazonosító: 152436

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

INDONÉZIA - Ezt látnia kell!

Indonézia, Körutazás Indonéziában

Útazonosító: 152436

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!