MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL

Ft-tól/fő 849.000
Időpont: 2019.06.15 - 06.29
Legjobb ár: 849.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.06.15 - 06.29
További árak és időpontok

Tartson velünk a MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL utazásra! A kiutazás repülővel történik, az alapár ellátást nem tartalmaz. Az utazás időtartama 15 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 849.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:önellátás
Turnusok: 15 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:124829
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Penang - George Town - Kuala Kangsar - Ipoh - Cameron Highlands - Kuala Lumpur - Batu barlangok - Melaka - Szingapúr - Jáva, Jogjakarta - Borobudur - Prambanan - Bali, Ubud - Taman Ayun - Beratan tó - Pura Luhur Batukaru - Benoa

Időpont: 2019. június 15-30.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 1. nap: Budapest - Penang

Elutazás Budapestről a délutáni órákban átszállással Penang szigetére.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazásJáva és Bali szigetével 2. nap: Penang - George Town

Megérkezés a délutáni órákban Penangra. A sziget a Maláj-félsziget észak-nyugati részén található. A szárazföldtől a Malaka-szoros választja el. Penang az UNESCO Világörökség része. A sziget szerecsendió- és szegfűszeg ültetvényei, kiváló strandjai és egzotikus tájai miatt az egyik legkedveltebb úti cél a régióban. Érkezést követően transzfer a szállodába és pihenés. Szállás George Townban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 3. nap: George Town

Reggeli a szállodában, majd városnézés Penangban: látogatás a sziget közepén található 830 méteres Penang Hillhez, melyre siklóval lehet feljutni és a hegytetőről csodálatos kilátás nyílik George Townra, a sziget legnagyobb városára. Később indulás a monumentális Kek Lok Si, a tízezer buddha templomához. A templom-együttesnél egy hatalmas bronz szobor is található. George Townban ismerkedés a sziget történelmével, a Cornwallis erőd bejárása. A komplexum Malajzia legnagyobb és legjobban megőrzött erődje, amely több mint kétszáz éves színes történelmet tudhat a háta mögött. Az erődöt Sir Francis Light, a Brit Kelet-indiai Társaság egyik kapitánya emeltette, hogy megvédje a szigetet a kalózoktól, a többi gyarmatosító hatalomtól és a szultán seregeitől. Az eredeti építmény csupán pálmatörzsekből állt, nevét Bengál akkori kormányzójáról kapta. A mai is látható, kőből épült, csillag formájú változata csak néhány évvel később készült el. Később a Wat Chayamangkalaram templom megtekintése, ahol a monumentális Fekvő Buddha szobor található. A Jalan Mesjid Kapitan Keling városrész ,,a harmónia utcája" arról híres, hogy számos vallás temploma épült egy helyre: az anglikán Szent György templom, a kínai Isteni Könyörület temploma, a hindu Sri Mariamman templom és a Kapitan Keling mecset. Szállás George Townban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 4. nap: George Town - Kuala Kangsar - Ipoh - Cameron Highlands

Reggel utazás a Cameron Highlands felé. Útközben megállás Kuala Kangsarban, rövid informatív városnézés Perak állam központjában. Az impozáns Ubudiah mecset, a Iskandariah szultáni palota és az Istana Kenangan uralkodói rezidencia megtekintése kívülről. Később megállás az Ipoh városában található buddhista barlangtemplomnál, majd az út folytatása a valaha kedvelt brit üdülőhely, a Cameron Highlands felé, mely egy 1500 méter magas felföldön található. A harsányzöld teaföldeken túl eperültetvényekben, méhészetekben, virágkertészetekben és pillangófarmokban is bővelkedik a terület. Szállás a Cameron Highlandsben.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 5. nap: Cameron Highlands - teaültetvény - Kuala Lumpur

Reggeli, majd félnapos kirándulás során utazgatás a Cameron-felföldön, látogatás egy helyi teaültetvényen illetve teagyárban, majd egy pillangó- és rovarfarm útba ejtését követően időutazás a Time Tunnel mini múzeumban, mely egy régiséggyűjtő pici galériája, ahol érdekességek láthatók a felföld történetéről. A Sam Poh buddhista templom és egy eperföld megtekintését követően továbbutazás Kuala Lumpurba. Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 6. nap: Kuala Lumpur

Reggel városnézés Kuala Lumpurban, mely 1896 óta Malajzia fővárosa, az ország kereskedelmi és gazdasági központja, mely a maláj, kínai és indiai kultúra jegyeit hordozza magán. Kuala Lumpur a kontrasztok városa: az ultramodern üvegpalotákon, tágas, rendezett parkokon kívül brit gyarmati emlékek is találhatóak a városban. Látogatás a Royal Selangor ónbányászati látogatóközpontban, ahol ismerkedés a város korai történtével, majd az autóbuszos városnézés során a Függetlenség tere (Merdeka Square), Nemzeti Emlékmű, Abdul Szamad szultán épület, Dzsamek Mecset, Régi Vasútállomás, Sri Mahamariamman templom, Negara Mecset, Királyi Palota, majd a Batu barlangok felkeresése és fotóstop a Petronas-tornyoknál (belépés nélkül). Szállás Kuala Lumpurban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 7. nap: Kuala Lumpur - Melaka

Reggel továbbutazás a Világörökség részét képező Melakában, mely az egyik legkorábbi maláj szultanátus helyszíne volt, amelyet előbb a portugálok, majd a hollandok később a britek gyarmatosítottak. A Porta de Santiago, Szent Pál-templom, a ,,Stadthuys" avagy a régi városháza, a holland Krisztus-templom, Cheng Hoon Teng-templom és a Jonker utca antikvitásainak felkeresése. Szállás Melakában.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 8. nap: Melaka - Szingapúr

Továbbutazás Szingapúrba, félnapos városnézés: a közigazgatási negyed, a Raffles tér, a Merlion Park, a Marina-öböl ahol impozáns épületek sora található, mint a Fullerton Hotel, Esplanade park, Marina Bay Sands Hotel, Helix-híd, a buddhista-taoista Thian Hock Keng templom megtekintése, majd látogatás a kínai negyedben. Szállás Szingapúrban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 9. nap: Szingapúr - Jáva, Jogjakarta

Reggeli, majd szabadprogram Szingapúrban, később transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Indonéziába, Jáva-szigetére. Indonézia több mint tizenháromezer szigetéből az egyik legjelentősebb szigete Jáva, mivel itt található a fővárosa is, Jakarta, valamint a népesség több mint fele. Transzfer a szállodába, pihenés és szállás Jogjakartában.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 10. nap: Jáva, Jogjakarta - Borobudur - Prambanan

Reggeli, majd egész napos kirándulás az UNESCO Világörökség részét képező Borobudur templomhoz, mely az egyik legnagyobb buddhista épületegyüttes. A négyszögletű teraszok a földi létet jelképezik, a fölöttük elhelyezkedő három kör alakú, pedig a szellemi világ szimbóluma. A felső teraszokon sztúpák sorakoznak, közepükben Buddha szobrokkal. Később rövid megállás a közelben található kisebb, de szintén fontos Pawon és Mendut templomoknál, melyek azonos mértani vonalon fekszenek Borobudurral, melynek szakrális funkciót feltételeznek. Ezt követően utazás a sziget legérdekesebb hindu sírjához, a Prambanan nevű templomegyütteshez. A IX. században épült sívaista stílusú épületek hat szentélyből állnak, melyből a három főépület Sívának, Visnunak és Brahmának tiszteleg. A Prambanant körülvevő terület Közép-Jáva talán legszebb, templomokkal övezett parkja. Szállás Jogjakartában.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 11. nap: Jogjakarta - Keraton - Bali, Ubud

Reggeli után látogatás Keratonban, a szultán palotájának megtekintése, mely az első jogjakartai szultán, Hamengkubuwono számára épült 1756-ban. Később látogatás a helyi kézműves bazárban, majd a Maliboro sugárúton, vásárlási lehetőség. Ezt követően transzfer a repülőtérre és utazás Bali szigetére. A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a finom homokos strandok, valamint a vendégszeretetükről és kultúrájukról híres balinéz hindu szigetlakók varázslatos kikapcsolódást nyújtanak az ide érkező turisták számára. Transzfer Ubudba, Bali kulturális központjába, szállás elfoglalása. Szállás Ubudban.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 12. nap: Ubud - Taman Ayun - Beratan tó - Pura Luhur Batukaru - Benoa

Reggeli után Ubud felfedezése, majd kirándulás a gyönyörű kerttel rendelkező Pura Taman Ayun templomhoz, melyet mengwi királyság uralkodója építtetett 1634-ben. Továbbutazás az 1239 méter magasan fekvő festői Beratan tóhoz, később a 2270 méter magas Mount Batukaru lábánál fekvő, harsányzöld mohával benőtt ősi épületekből álló Pura Luhur Batukaru templomnál. Később látogatás egy helyi kávéfarmon és egy fűszerfarmon. Transzfer a sziget déli részén található Benoa félszigetre szállás elfoglalása.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 13. nap: Benoa

Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Fakultatív programlehetőségként Kelet-Bali misztikumának felfedezése: az egész napos kirándulás során a fafaragás egyedi építészeti megoldásainak megtekintése Klungklungban, majd továbbutazás a Besakih templomhoz, Bali legnagyobb templom komplexumához, mely Bali szent vulkánja, a Mount Agung oldalában helyezkedik el. Délután látogatás egy hagyományos balinéz faluban. Szállás Benoán.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 14. nap: Benoa

Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Fakultatív programlehetőségként Kintamani szépségeinek felfedezése: egész napos kirándulás során Batubulanban a Ramayana hercegnő történetét elmesélő tradicionális barong és keris tánc megtekintését követően látogatás egy fafaragásairól ismert faluban. Útközben megálló a Batur vulkán közelében, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a krátertóra és a környező vulkánokra, majd látogatás a Szent Fiatalság Forrásához. Szállás Benoán.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 15. nap: Benoa - Budapest

Szabadprogram, pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Délután transzfer a repülőtérre és hazautazás egy átszállással.

Malajzia-Szingapúr-Indonézia körutazás Jáva és Bali szigetével 16. nap: Budapest

Megérkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

Minimum létszám: 15 fő.

x

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Penang és Denpasar - Budapest útvonalon, turista osztályon, továbbá helyi repülőjáratokkal Szingapúr - Jakarta - Jogjakarta - Denpasar útvonalon

 • utazás a körutazás során légkondicionált autóbusszal

 • 13 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

 • félpanziós ellátás (kivétel az üdülés során, a 13-14-15.napon csak reggelis ellátás)

 • a leírás szerinti programok belépőkkel

 • magyar idegenvezető 

Az ár nem tartalmazza:


 • illetékek

 • maláj idegenforgalmi adó (cca. 36 MYR/fő)

 • borravalók (cca. 70 USD/fő)

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám 10 fő)
  Bali - egész napos Kelet-Bali misztikuma
  Bali - egész napos Kintamani szépségei

Szállás neve: MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL

MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Penang és Denpasar - Budapest útvonalon, turista osztályon, továbbá helyi repülőjáratokkal Szingapúr - Jakarta - Jogjakarta - Denpasar útvonalon

 • utazás a körutazás során légkondicionált autóbusszal

 • 13 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

 • félpanziós ellátás (kivétel az üdülés során, a 13-14-15.napon csak reggelis ellátás)

 • a leírás szerinti programok belépőkkel

 • magyar idegenvezető 

Az ár nem tartalmazza:


 • illetékek

 • maláj idegenforgalmi adó (cca. 36 MYR/fő)

 • borravalók (cca. 70 USD/fő)

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám 10 fő)
  Bali - egész napos Kelet-Bali misztikuma
  Bali - egész napos Kintamani szépségei


Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető

Felárak*:
 1. Illetékek 169.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL

MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL

Szingapúr, Szingapur város, Szingapúr

Útazonosító: 124829

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL

MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS JÁVA ÉS BALI SZIGETÉVEL

Szingapúr, Szingapur város, Szingapúr

Útazonosító: 124829

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!