Norvégia

Ft-tól/fő 375.000
Időpont: 2020.08.01 - 08.09
Legjobb ár: 375.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.08.01 - 08.09

Tartson velünk a Norvégia utazásra! A kiutazás egyénileg történik. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 375.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Outdoor, kaland
Kiutazás:Egyéni
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:143198
Kívánságlistára teszem

Körutazás repülővel Dél-Norvégiában, a fjordvidék lenyűgöző természeti látnivalói között. Oslo felfedezése után repülünk tovább Bergenbe, ahol kezdetét veszi az egyhetes utazásunk Stavanger felé. Káprázatos fjordok, vízesések, gleccserek és hegyek esnek utunkba, a programunkban pedig túrák, városnézések, tengeri kajakozás és hajózás szerepelnek. Végigjárunk néhányat Norvégia legszebb gyalogtúrái közül és megismerjük az ország három legnagyobb városát is.

Részletes program

1. nap - Budapest - Oslo

 • Repülés: a déli órákban idulunk a Norwegian közvetlen járatával Oslóba, ahová 2,5 órás repülés után érkezünk meg.
 • Oslo: a repülőtérről menetrendszerint közlekedő autóbusszal utazunk Oslo központjába, ahol egy hotelben foglaljuk el a szobáinkat. Rövid pihenés után gyalog indulunk a belváros felfedezésére; elsétálunk a Királyi Palota, az egyetem, a városháza és a Parlament mellett, majd megcsodáljuk az Akhersus Erődből elénk táruló panorámát. A közös séta után szabadprogram keretében ismerkedünk tovább Oslo központjával.
 • Szállás: szálloda.

2. nap - Oslo - Bergen

 • Oslo: reggel elhagyjuk a szobáinkat, de a csomagjainkat még a szállodában hagyjuk. A mai oslói programokhoz célszerű igénybe venni az Oslo kártyát, amivel egyrészt a belvárosból menetrendszerinti busszal el tudunk utazni a múzeumi negyedbe, másrészt megnézhetjük Norvégia legjobb kiállításait. A Viking Hajók Múzeumában az egykori viking nép letűnt társadalmába nyerünk bepillantást, a Fram Múzeumban Nansen és Amundsen hajójával, a Frammal, valamint a híres sarkvidéki expedíciókkal ismerkedünk meg. A Tengerészeti Múzeum többek között a norvég halászok mindennapjait mutatja be, míg a Kon-Tiki Múzeumban Thor Heyerdahl polinéziai utazásairól szóló, ámulatba ejtően gazdag tárlatát járhatjuk végig. Délután felvesszük a csomagjainkat a hotelben, majd helyi busszal a repülőtérre utazunk.
 • Repülés Bergenbe: egy esti járattal Oslóból Bergenbe, Norvégia második legnagyobb városába repülünk. A repülőtéren beszállunk a ránk várakozó autóbuszba, amely végig velünk lesz az utazás hátralévő részében. A szállásunk két éjszakára egy hostel kétágyas szobáiban lesz.
 • Szállás: hostel.

3. nap - Bergen

 • Városnézés Bergenben: az egész napunkat az egykori Hanza városban, a remek hangulatú és állandóan nyüzsgő Bergenben töltjük. A város nemcsak Norvégia, hanem egész Európa egyik legszebb települése. Elsőként az óvárosban található Bryggen rakpartot keressük fel, amely az UNESCO Világörökségek között is szerepel. Korabeli faházak és kellemes hangulatú vendéglők között sétálunk egyet. Itt találjuk a Torget halpiacot, ahol délben meg is ebédelhetünk. Délután egyénileg folytatjuk a bergeni sétát és felkereshetjük a Rosenkrantz tornyot, a tengeri Akváriumot, a Kode Művészeti Múzeumot vagy a Halászati Múzeumot.
 • Ulriken-hegy: este remek program madártávlatból megcsodálni Bergen panorámáját. Ehhez felvonóval emelkedhetünk a 643 méter magas Ulriken-hegyre. Visszafelé pedig gyalog érdemes megtenni az utat egészen a szállásunkig. Táv: 5 km, szint: le 640 m, a túra nehézsége: (**).
 • Szállás: hostel; étkezés: reggeli.

4. nap - Bergen - Mölster-farm - Stalheimfossen - Tengeri kajakozás - Voss

 • Voss és a Mölster-farm: a reggeli után elhagyjuk Bergent és a norvég fjordvidék felé indulunk. Másfél órás utazás után érkezünk Voss kisvárosába, Norvégia egyik legnépszerűbb outdoorsport-központjába, amelynek környéke számtalan izgalmas programra nyújt lehetőséget. Az első állomásunk azonban kulturális látnivaló, a régi Mölster-farmból kialakított skanzen, ahol gyepszőnyeggel borított gerendaházakban ismerkedünk meg az egykori gazdálkodók életével.
 • Stalheimfossen: Vosst elhagyva felkeressük Norvégia egyik leglátványosabb vízesését, a 124 méteres, bámulatos erejű Stalheimfossen zuhatagot.
 • Tengeri kajakozás: délután következik az utazásunk egyik csúcspontja, egy 3-4 órás tengeri kajakozás, amelyen fakultatív programként vehetünk részt. Gudvangen településére utazunk, amely a legkeskenyebb norvég fjord partján fekszik. Egy- vagy kétszemélyes tengeri kajakokba szállunk, amik kellőképpen stabilak és a használatukhoz nem szükséges előképzettség. A programhoz mentőmellényt, hullámkötényt, valamint egy vízhatlan zsákot kapunk, amibe a személyes dolgainkat tehetjük. A kajaktúra útvonala a Naeroyfjord vizén, gyönyörű természeti környezetben vezet. A vízitúra nehézsége: (**).
 • Voss: a kajakozás után visszautazunk Voss kisvárosába, ahol egy hostel négyágyas szobáiban lesz a szállásunk a következő két éjszakára.
 • Szállás: hostel; étkezés: reggeli.

5. nap - Voss - Brekkefossen - Stegastein - Borgund - Királyok útja - Voss

 • Brekkefossen: egész napos kirándulásra indulunk, hogy megismerjük Voss környékének néhány fontos természeti látnivalóját. Az első állomásunk a Brekkefossen vízesés, amit egy rövid gyalogtúrával közelítünk meg. Az Aurland fjord végében fekvő Flam házai között indul az ösvényünk 300 méter magasra, ahonnan jól láthatjuk a lezúduló Brekkefossen zuhatagát. Táv: 5,5 km, szint: fel 300 m, le 300 m, a túra nehézsége: (**).
 • Stegastein: a következő programunk fakultatív és a célja a futurisztikus Stegastein kilátópont, amelynek építészeti megoldása és a kilátás egyaránt lenyűgöző. A keskeny utak miatt kisbuszokba szállunk át, amik néhány perc alatt visznek fel minket 650 m magasra. A kilátó csaknem 30 méterre lóg ki az Aurland fjord fölé; az innen látható 360 fokos panorámát nehéz szavakba önteni.
 • Laerdal Tunnel: Norvégiában található a világ leghosszabb, 24,5 km hosszú közúti alagútja, amely a Filefjell hegyvidéken vezet keresztül. Ezen a napon kétszer is áthaladunk az alagúton, amely 5 évig készült és 2000-ben adtak át.
 • Borgund: délután Borgund fából épült, híres dongatemplomához utazunk, amely egyike azoknak a régi norvég fatemplomoknak, amik a viking és keresztény építészeti stílust ötvözik.
 • Királyok útja: a délután második felében a híres Királyok útján teszünk egy kirándulást, amely a gyönyörű természeti látnivalók mellett egyben történelmi visszatekintés is. Ez az 1790-es években kézi eszközökkel épült gyalogút volt az első, amely átszelte a Filefjell hegyeit. Egy-másfél órás körtúrát teszünk a Királyok útján, majd visszatérünk a buszunkhoz. Táv: 4 km, szint: fel 280 m, le 280 m, a túra nehézsége: (**).
 • Vossz: a nap végén visszautazunk Voss kisvárosába, a szállásunkra.
 • Szállás: hostel; étkezés: reggeli.

6. nap - Voss - Latefossen - Preikestolen

 • Utazás: ezen a napon egy hosszabb utazás vár ránk, amelynek során Voss kisvárosából a dél-norvég fjordokhoz utazunk. Útközben átkelünk a kecses Hardanger-hídon, majd sokáig a Hardangerfjord egyik keskeny oldalága mellett buszozunk.
 • Latefossen-vízesés: napközben felkeressük a lebilincselő hatású, félelmetes erejű, Latefossen vízesést, amelynél két zuhatag találkozik egymással, és a víztömeg egy széles folyó medrében háborogva rohan tovább. Még jobban megérezhetjük a víztömeg erejét, ha a vízesés közelében épült, vízpermetben ázó hídról szemléljük a lezúduló vizet. Norvégia több ezer vízeséséből a 400 m magas Latefossen az egyik leglenyűgözőbb.
 • Preikestolen: a délután második felében érkezünk a mai szállásunkra, egy gyönyörű környezetben épült, színvonalas szállodába, ahol egy éjszakát töltünk.
 • Gyalogtúra a Preikestolen sziklateraszhoz: Norvégia egyik leghíresebb természeti látványossága a Preikestolen sziklaterasza, amely minden nyáron tömegeket vonz. Hogy elkerüljük a zsúfoltságot, késő délután vágunk neki a túrának és keressük fel a nevezetes helyszínt. Táv: 8 km, szint: fel 450 m, le 450 m, a túra nehézsége: (**).
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

7. nap - Preikestolen - Lysefjord - Kyeragbolten - Stavanger

 • Hajózás a Lysefjordban: délelőtt egy különleges programra kerül sor. Lauvvik kikötőjében komphajóra szállunk és végighajózunk Norvégia egyik legszebb vízi útvonalán. A káprázatos Lysefjordot kétoldalt magas hegyek határolják, amiket közelebbről is megcsodálunk majd a délutáni túránk során.
 • Gyalogtúra a Kjeragbolten sziklához: a hajóval Lysebotn kikötőjében érünk partot, ahol buszra szállunk és egy meredek szerpentinúton az Öygardstöl kilátóhelyig utazunk. Innen indul a délutáni túránk, amelynek célja a híres Kjeragbolten szikla. Sziklás, meredek terepen túrázunk, ahol több helyen láncok segítik az előrejutást. Átkelünk néhány kisebb gerincen, majd lapos kőtáblákon gyaloglunk tovább. Hamarosan a Kjeragnosen sziklateraszhoz érkezünk, amely nem kevesebb, mint 1100 méterrel emelkedik a Lysefjord fölé. Ha lenézünk a mélységbe, alattunk a fjord sötét víztükre csillog. Megpihenünk, majd folytatjuk a túrát a Kjeragbolten kőtuskóhoz, amely két függőleges sziklafal közé szorulva áll az ezer méteres mélység fölött. Ez Norvégia egyik legkülönlegesebb természeti látnivalója. Megpihenünk, majd visszatúrázunk a buszunkhoz. Táv: 11 km, szint: fel 700 m, le 700 m, a túra nehézsége: (***).
 • Stavanger: a túra után végigutazunk Rogoland csodálatos fjell-, azaz fennsík-jellegű vidékén egészen Stavangerig. A város egyik szállodájában töltjük a következő két éjszakát.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

8. nap - Stavanger

 • Stavanger: az egész napot Norvégia harmadik legnagyobb városában, Stavangerben töltjük, amely a szárazföld mellett legalább tucatnyi szigetre épült. A város szíve, a Gamle negyed Európa egyik legidősebb, épen fennmaradt, nagyrészt fából épült óvárosa. Teszünk itt egy sétát és felkeressük az 1125-ből származó dómot. Stavanger másik jelentős látnivalója az érdekes és látványos Olajmúzem. Norvégia gazdagságát jórészt az olajnak köszönheti; az Északi-tengeri olajfúrótoronyok irányítását Stavangerből, Norvégia ,,olajfővárosból" végzik. Ebben a témában tudhatunk meg számos érdekességet a múzeumban.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

9. nap - Stavanger - Oslo - Budapest

 • Stavanger: reggel elhagyjuk ugyan a szállodát, de a délelőttöt még Stavangerben, szabadprogram keretében töltjük.
 • Repülés: a déli órákban a repülőtérre utazunk, ahonnan először Oslóba, majd átszállás után Budapestre repülünk. Az esti órákban érkezünk a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre.
 • Étkezés: reggeli.

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Helyszín: Budapest, Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.
 • A pontos indulásról és menetrendről indulás előtt 1 hónappal adunk tájékoztatást.

A túrák nehézsége

 • A gya­log­tú­rák kön­­nyűek­ vagy közepes ne­héz­sé­gűek­. A túrák nagyon látványosak, ugyanakkor technikailag nem nehezek. Egyedül a Kjeragbolten túrán kell végighaladnunk néhány láncokkal biztosított szakaszon. Nagy szint­emel­ke­dés­sel és je­len­tős tá­vol­ság­gal egyik gya­log­tú­rán­kon sem kell számolnunk. A sikeres teljesítéshez átlagosan sportos erőnlét elegendő, de lényeges a túrázási tapasztalat és a megfelelő felszerelés.
 • A túrákra csupán egy kisméretű hátizsákot kell magunkkal vinni, benne tartalék meleg ruhával, esőkabáttal és esőnadrággal, valamint élelemmel és ivóvízzel.
 • A kirándulásokat ne­he­zít­he­ti a barátságtalanná vá­ló idő­já­rás, ami Nor­vé­gi­á­ban még a nyá­ri hó­na­pok­ban sem rit­ka. Ezért min­den­kép­pen kiváló mi­nő­sé­gű fel­sze­re­lés­sel ér­de­mes út­nak in­dul­ni, hogy az eset­le­ges rossz időt is kön­­nyen vi­sel­jük. Esős időben az ösvények csúszóssá válnak, ami külön odafigyelést igényel.
 • A program tartalmaz egy fakultatív kajakozást is. Előképzettség nem szükséges a részvételhez, mivel a tengeri kajakok használata gyorsan elsajátítható, a részvételnek azonban feltétele a biztos úszni tudás.
 • A túrák során lényeges a magabiztos mozgáskoordináció és a szédülésmentesség. Kizáró ok a tériszony és bármilyen szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegség.
 • A gyalogtúrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szükséges felszerelés

 • Öltözet: strapabíró túraöltözet, lélegző anyagból (pl. Gore-Tex) készült esőkabát és esőnadrág, kényelmes és vízálló túrabakancs, meleg ruha, vastagabb és vékonyabb polárpulóverek, sapka, kesztyű, papucs vagy túraszandál, edzőcipő. Olyan bakancsot hozz, amit már régóta használsz. Ha új bakancsod van, a túra előtt járasd be, nehogy az utazás alatt törje fel a lábad!
 • Túrafelszerelés: kisméretű hátizsák a napi túrákhoz, kulacs, fejlámpa, napszemüveg, szúnyogriasztó, esetleg túrabot.

Szállás

 • Az éjszakákat szállodákban és hostelekben tölt­jük. A szobák a vossi szállás kivételével mindenhol 2 ágyasak. Vossban 4 ágyas szobák állnak rendelkezésünkre. Minden szobához saját fürdő tartozik.
 • A hostelekben általában található egy közösen használható konyha vagy főzőfülke, ahol egyszerű ételeket elkészíthetünk. Az ehhez szükséges eszközök rendelkezésre állnak, ám a zsúfoltság elkerülése érdekében célszerű magunkkal vinni egy kisméretű, túrákon használatos főzőedényt, tányért, poharat és evőeszközt.

Étkezés és ivóvíz

 • Az utazás reszvételi költsége Oslo kivételével mindenhol tartalmazza a reggelit. Az oslói hoteltől kapunk egy vouchert, amivel a környező kávézókban olcsóbban reggelizhetünk.
 • Az utazás nagyobb része önellátó. Néhány alkalommal tudunk élelmiszert vásárolni, számítanunk kell azonban arra, hogy a norvégiai árszint lényegesen magasabb a magyarországinál. Néhány élelmiszer ára Norvégiában: 0,5 kg kenyér: 25-30 NOK, zacskós főétel: 30 NOK, 1 liter tej: 10-16 NOK, gyümölcsjoghurt: 20-30 NOK, 25 dkg kolbász: 90 NOK, 15 dkg szeletelt szalámi: 40-50 NOK, 15 dkg sajt: 50 NOK, 1 kg banán: 30 NOK, 1 doboz sör: 25-30 NOK.

Időjárás

 • Az augusztus a leg­me­le­gebb időszak Norvégiában, ezért uta­zás­ra a leg­al­kal­ma­sabb. A nap­pa­li leg­ma­ga­sabb hő­mér­sék­let 15-25 °C közt va­ló­szí­nű, de en­nél ala­cso­nyabb hő­mér­sék­le­tek is elő­for­dul­hat­nak. Kivételes esetben adód­hat 28-30 °C-os ká­ni­ku­la is. Mi­vel a nap alig 3-4 órá­ra bu­kik a ho­ri­zont alá, ezért éj­sza­ka sem hűl le je­len­tő­sen a le­ve­gő, 8-10 °C-nál nem vár­ha­tó hi­de­gebb.
 • A nor­vé­gi­ai idő­já­rás­ra leg­in­kább a ra­gyo­gó nap­sü­tés és a bo­ron­gós idő vál­ta­ko­zá­sa jel­lem­ző. Fel kell ké­szül­nünk hos­­szabb-rö­vi­debb esők­re, sőt erős szél is ne­he­zít­he­ti a tú­rá­kat. Per­cek alatt vál­toz­hat az idő­já­rás, gyor­san képződhet köd vagy eső. De ami­lyen hir­te­len el­romolhat az idő, ugyan­olyan gyor­san ki is süt­het a nap.
 • Több na­pon át tar­tó esők nem vár­ha­tó­ak, az esők sok­kal in­kább rö­vi­dek és ,,per­me­teznek". Ez a ned­ves, sze­szé­lyes, óce­á­ni tí­pu­sú idő­já­rás is­me­ret­len Ma­gyar­or­szá­gon, ezért aján­lott va­ló­ban fel­ké­szül­ni meg­fe­le­lő­en víz­hat­lan öl­tö­zet­tel.
 • Ezeken az oldalakon ellenőrizheted Bergen, Voss, Borgund, a Preikestolen és Stavanger aktuális időjárását.

Kommunikáció

 • A hi­va­ta­los nyelv a norvég, angolul szinte mindenki beszél.
 • A szállásaink többségében wifin keresztül érhető el az internet.

Útiokmányok

 • Ma­gyar ál­lam­pol­gár­ok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatnak Norvégiába.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, akár többféle hasmenés elleni szer, hasfogó, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli.
 • Az irodánk nem biztosít gyógyszert az utazáson résztvevőknek, a túravezetőink kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segíteni.

Elektromos áram

 • A szállásokon a magyar szabvánnyal megegyező csatlakozó áll rendelkezésünkre. A fény­ké­pe­ző­gé­pek és mo­bil­te­le­fo­nok ak­ku­mu­lá­to­ra­it a szállásokon fel tudjuk töl­te­ni.

Va­lu­ta

 • Nor­vé­gi­á­ban a nor­vég ko­ro­na (NOK) a hi­va­ta­los fi­ze­tő­esz­köz. 1 NOK = kb. 32-34 Ft.
 • A legcélszerűbb szinte mindenhol bankkártyával fizetni, de biztosan lesz néhány olyan helyszín is, ahol ez nem lehetséges. Ezért mindenképpen legyen nálunk készpénz is.
 • Mi­vel Nor­vé­gi­á­ban rit­kán lesz al­kal­munk pénz­vál­tás­ra, ezért nyo­ma­té­ko­san ja­va­sol­juk min­den­ résztvevőnek, hogy a köl­tő­pénz­ készpénz részét nor­vég ko­ro­nában vigye magával. A leg­több magyarországi pénz­vál­tó­nál tudunk koronát váltani, de időben meg kell rendelnünk.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 100-150.000 Ft + a belépők és fakultatív programok költsége.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Oslo, Vi­king Ha­jók Mú­ze­u­ma: 60 NOK
 • Oslo, Fram Mú­ze­um: 80 NOK
 • Oslo, Ten­ge­ré­sze­ti Mú­ze­um: 80 NOK
 • Oslo, Kon-Tiki Mú­ze­um: 90 NOK
 • Oslo, Nobel Központ: 90 NOK
 • Bergen kártya: 280 NOK
 • Bergen, Rosenkrantz torony: 100 NOK
 • Bergen, Kode Múzeum: 130 NOK
 • Bergen, Akvárium: 285 NOK
 • Bergen, Halászati Múzeum: 90 NOK
 • Bergen, Ulriken felvonó egy irányban: 125 NOK
 • Voss, Mölster-farm: 90 NOK
 • Borgund, fatemplom: 90 NOK
 • Stavanger, Olajmúzeum: 120 NOK
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás a repülőre

 • Információ a repülőn feladható poggyászokról, valamint a kézipoggyászokról: Budapest Airport és Wizzair.
 • Ritkán, de sajnos előfordul, hogy a repülőre feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra. Emiatt elővigyázatosságból célszerű magunknál tartani a túracipőnket, az esőkabátunkat és némi meleg ruhát.

Csomagolás az autóbuszra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb, maximum 90 literes sporttáskába vagy bőröndbe, amely kellőképpen strapabíró és vízálló. Az autóbusz csomagtartójába való pakoláshoz legelőnyösebb egy erős anyagból készült sporttáska.
 • A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit kézipoggyászként felvihetünk a repülőre, magunkkal vihetjük a napi kirándulásokra és túrákra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz megfelelő balesetbiztosítással. Az utazáshoz legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési lapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Az utazás kalandtúra, amely Norvégia távoli, ritkán lakott részeire is elvezet. A szállásokon előfordulhat, hogy a résztvevők kis mértékben eltérő szobákat kapnak.
 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért iro­dánk tú­ra­ve­ze­tői fenn­tart­ják a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok, eset­leg hó­esés - meg­vál­toz­tas­sák a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy kirándulások sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak programok. Eb­ben az eset­ben min­den­kép­pen igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni.
 • Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • A légitársaság járatainak esetleges késéséből vagy törléséből adódó többletköltségekért irodánk nem vállal felelősséget. Amennyiben a légitársaság nem oldja meg maradéktalanul a járatkésés vagy törlés esetén szükséges váratlan helyzeteket, az emiatt igénybe vett utazási szolgáltatások (szállás, étkezés, transzfer) költsége a résztvevőket terheli.
 • Az utazás ajánlott korhatára: 7-60 év.
x Norvégia

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást légkondicionált autóbusszal és komphajókkal.
 • Utazást hajóval a Lysefjordon.
 • 8 éjszaka szállást szállodákban és hostelekben 2-4 ágyas szobákban.
 • 7 reggelit.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyet és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést.
 • A belépőket és fakultatív programokat.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Norvégia

Norvégia utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást légkondicionált autóbusszal és komphajókkal.
 • Utazást hajóval a Lysefjordon.
 • 8 éjszaka szállást szállodákban és hostelekben 2-4 ágyas szobákban.
 • 7 reggelit.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyet és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést.
 • A belépőket és fakultatív programokat.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Norvégia

Norvégia

Norvégia, Körutazás Norvégiában

Útazonosító: 143198

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Norvégia

Norvégia

Norvégia, Körutazás Norvégiában

Útazonosító: 143198

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!