Repülj és vezess! - Dél-Nyugat Anglia csodái

8 nap | 7 éjszaka

Ft-tól/fő 199.900
Időpont: 2019.10.21 - 10.28
Legjobb ár: 199.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.10.21 - 10.28
További árak és időpontok

Tartson velünk a Repülj és vezess! - Dél-Nyugat Anglia csodái utazásra! A kiutazás egyénileg történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 199.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Fly & drive
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:reggeli
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:132671
Kívánságlistára teszem

London | Tintagel | St Ives | Land’s End | St Michael’s Mount | Minack színház | Penzance | Glendurgan kertek | Exeter | Stonehenge | London

Anglia egyik legnépszerűbb régiója Cornwall, ahol felfedezheti a Tintagel kastélyt, melyet három oldalról tenger vesz körbe. A kastély a leomlott falakkal, meredek kőlépcsőivel romantikus látványt nyújt és az a legenda járja, hogy Artúr király is itt született. Az út során többek között meglátogatjuk a Stonehenge hatalmas kőtömbökből álló építészeti csodáját, amely a modern világ számára örök rejtvény marad. Természetesen a látnivalókból nem maradhatnak ki a festői Glendurgan-kertek és St. Ives gyönyörű partja sem.

Program:

1. nap - Érkezés az Egyesült Királyságba

Üdvözöljük Angliában! A bérelt kocsik átvétele után Devon északi partjához utazunk és elfoglaljuk a következő két napi szállásunkat.

2. nap - Tintangeli Kastély - Bideford

Végighaladunk Cornwall északi partján, majd Tintagelben, egy normann kastély nosztalgikus maradványainál megidézzük a múlt ragyogó páncélos lovagjait, és a földig érő ruhás hölgyeket, akiknek csúcsos kalapján egykor színes fátylak lobogtak. Ezek a romok egy sokkal régebbi vár alapjaira épültek, amit Cornwall egykori király foglalt el. A masszív, zord partszakaszon apró halászfalvakat és elszigetelt öblöket találunk, miközben észbontó látvány tárul elénk, bármerre járunk.

3. nap - St. Ives - Land's End

Ezen a napon St. Ives művészi fellegvárát fedezzük fel drámai partvidékével, szeles mocsaraival és a kőkorszaki kelta közösségeivel. A fotósok egyenesen iderajzanak, hogy megragadják a szokatlanul éles fényviszonyokban rejlő lehetőségeket. Később sort kerítünk rá, hogy a tekintélyes Tate Galéria meglátogatása után munka közben is lássuk a művészeket. St. Ives tökéletes állomás egy finom ebédhez is – próbáljuk ki a tenger gyümölcseit és mindenképp kóstoljuk meg a hagyományos fish and chips-et, ha már itt járunk. Utunkat Anglia legnyugatabbi pontjához, Land’s End felé folytatjuk, majd a Penwith Örökségi Partvonal mellett haladunk el, úton Penzance felé.

4. nap - Mont-Saint Michel - Porthcurno

A cornwalli kirándulás nem lehet teljes a híres árapály sziget, a Mont-Saint-Michel meglátogatása nélkül, ami a Mount’s Bay partszakasztól 366 méterre terül el. Felfedezzük a középkori várat, a szubtrópusi paradicsomot és az itt élő, összetartó közösséget. Beleássuk magunkat egy épület történelmébe, ami egyszerre szolgált erődként, kolostorként, kikötőként és otthonként is. Innen a fantasztikus, sziklákra épült Minack színházhoz megyünk tovább, ami alatt az Atlanti-óceán és a gyönyörű National Trust strandja terül el Porthcurno-ban. Penzancében talán még kalózokat is láthatunk!

5. nap - tengerpart - Glendurgan Garden

Reggeli után a partvonal felé vesszük az irányt és a Glendurgan Garden három völgyének adjuk át magunkat – tele a természet csodáival és lenyűgöző növényeivel, miközben az erdőség elzár minket a külvilágtól. A kerten átsétálva elérkezünk a gyönyörű Durgan városkájához a Helford-torkolatnál. Ez egy remek hely, hogy megcsodáljuk az itteni madarakat és hajókat, megtanuljunk kacsázni, és homokvárakat építsünk. Hatalmas rebarbarákat fedezhetünk fel a dzsungel-szerű, mélyebbik völgyben, feljebb pedig a nap alatt sütkérező szúrós, kopár növényekben gyönyörködhetünk. Csónakunk üléséből megfigyelhetjük az óriási tulipánfákat, és a tavacskában nyüzsgő élővilágot. Az 1833-ban épített labirintus pedig, amit az akkoriban terebélyes Fox család szórakoztatására hozták létre, egy külön kis rejtvénye ennek a valóban csodálatos kertnek.

6. nap - Darmoor Nemzeti Park

Kora reggel Exeterbe utazunk, hogy felfedezzük ezt az ókori római várost a lenyűgöző kőfalaival, az Albert Herceg Emlékmúzeummal és a 12. századi normann architektúra csodáival. Igazán eklektikus történelmi építészet vár itt ránk, a fölénk tornyosuló gót katedrálistól egészen a kanyargó földalatti járatokig, amik a városközpont alatt kígyóznak. A város, ami eredetileg a Római Birodalom legnyugatabbi erődítménye volt, most kiváló, drámai bepillantást enged számunkra a múltba.

7. nap - Wiltshire - Stonehenge

Miközben visszatérünk Londonba, a gyönyörű Wiltshire vidéken haladunk át és több bájos falvat láthatunk, majd az utazást a titokzatos Stonehenge koronázza meg. A Salisbury-síkságon fekvő Stonehenge egy egyedi, őskori képződmény, ami a Világörökség Kincseinek része, és ősi sírhalmok övezik. A Stonehenge 5000 éves rejtélye mai napig zavarba ejti a szakértőket, és bennünk pedig bizonyára kérdések, gondolatok tucatjait fogja felvetni, ahogyan körbejárjuk és megcsodáljuk ezt az antik formációt. Az utolsó esténket Londonban töltjük.

8. nap - Hazaút

Bérelt autóinkat visszavisszük, majd hazautazunk.

Szállás neve: Repülj és vezess - Dél-Nyugat Anglia csodái

8 nap | 7 éjszaka utazás foglalás

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


  • a szállást 8 éjre vendégházakban kétágyas szobákban reggelivel,
  • az autóbérlést 8 napra, biztosítással, és repülőtéri felvétellel,
  • a belépőt a St Michale’s Mount-hoz,
  • egy hagyományos angol teázást Penzance-ban,
  • az útvonaltervet.
  • a repülőjegyet,

  • az üzemanyag költséget,

  • a személyes kiadásokat,

  • és a további belépőket.


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Repülj és vezess! - Dél-Nyugat Anglia csodái

Repülj és vezess! - Dél-Nyugat Anglia csodái

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 132671

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Repülj és vezess! - Dél-Nyugat Anglia csodái

Repülj és vezess! - Dél-Nyugat Anglia csodái

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 132671

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!