Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08.

Ft-tól/fő 449.000
Időpont: 2021.10.28 - 11.08
Legjobb ár: 449.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.10.28 - 11.08
További árak és időpontok

Tartson velünk a Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 12 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 449.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 12 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:154157

Leírás:

Tankoljon fel napsütéssel és meleggel a hosszú tél előtt! Csodálatos időjárás, jó meleg tenger, gyönyörű tájak és városok várják önt Délkelet-Ázsia szívében. Első megállónk Szingapúr, az ultramodern metropolisz, ahol a jövőben érezhetjük magunkat. Elrepülünk Malajziába, első megállónk az angol gyarmati világ emlékeit őrző multikulturális sziget, Penang. Következő úti célunk Langkawi, aminek képeslapra illő gyönyörű tájai ideális helyszínei a  trópusi nyaralásnak. A túrát Kuala Lumpurban, Malajzia fővárosában folytatjuk. Felmegyünk a Petronas ikertornyok kilátójába, megnézzük a hindu Batu barlangokat. Megnézzük Malajzia ultramodern közigazgatási székhelyét, Putrajayát, ami szép példája a tervezett, modern városoknak. Az utazás Melakában, az egykor jelentős kikötővárosban fejeződik be, ahol a portugál, holland és angol gyarmati emlékek keverednek a maláj-kínai kultúrával.

Az út kiemelkedő értékei:

 • Remek menetrend a Turkish Airlines járataival
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • Izgalmas városok és szigetek: Szingapúr, Kuala Lumpur, Penang- és Langkawi szigetek
 • Tengerparti pihenés Langkawin
 • A részvételi díj tartalmazza a belépőket

Programok: 

október 28. csütörtök
Elutazás Budapestről egy átszállással, az Egyenlítőnél fekvő Szingapúrba, a világ legfejlettebb városállamába (Budapest-Isztambul 14:00-17:05, Isztambul-Szingapúr 18:20-10:15).

október 29. péntek
Megérkezés után transzfer a szállodába, majd szabadidő. Késő délután elmetrózunk a Clarke Quayre, a Singapore-folyó partján található egykori brit gyarmati kikötőbe, ami ma a város szórakoztató központja, rengeteg étteremmel, bárral, szórakozóhellyel és üzlettel. Itt hajóra szállunk és a folyóról megnézzük az üzleti negyed felhőkarcolóit, a Merliont, az Óriáskereket és a Marina-öböl futurisztikus épületeit.
Szállás Szingapúrban: Rendezvous Hotel 4*.

október 30. szombat
Egész napos városnézés a lélegzetelállító metropoliszban. Szinte elképzelhetetlen, hogy alig 100 évvel ezelőtt még cölöpházakkal teletűzdelt kis kikötő volt, ma pedig a leghatalmasabb bankok és társaságok felhőkarcolói állnak a központban, a modern sugárutak és üzletek mellett. A világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel büszkélkedő kis államban szigorú törvények védik a környezetet és a rendet. Felkeressük Little Indiát, a nyüzsgő indiai negyedet; Merliont, a Szingapúr folyó torkolatát és a város magját; Chinatownt, a kereskedőházairól ismert kínai negyedet, majd a felhőkarcolókat felsorakoztató üzleti negyedet. Túránk következő állomása az Orchidea Kert, ahol varázslatos környezetben sétálva gyönyörködhetünk a több mint ezer féle orchidea színpompás virágaiban. A délutánt a Gardens by the Bay-ben töltjük: a Virágkupolában olyan ritka növényeket nevelnek mint a baobab, a madagaszkári szellemfa és ezer éves olajfa, a Felhőkupolában a világ legmagasabb belső vízesését buja trópusi növényvilág veszi körbe. Felmegyünk a szuperfák közti magaslati sétányra, ahonnan csodás a kilátás a kertekre és a városra. A kert olyan környezetvédelmi technológiákkal van felszerelve, melyek a fák ökológiai funkcióját utánozzák. Itt maradunk az esti hang- és fényjátékra, amikor a szuperfák életre kelnek. Szállás Szingapúrban: Rendezvous Hotel 4*.

október 31. vasárnap
Délelőtt szabadidő.

Fakultatív látogatás a Szingapúri Állatkertben: 22 000 Ft/fő. A világ egyik legjobb állatkertjében különleges őserdei környezetet teremtettek a lakóknak: az állatokat nem ketrecekben,hanem a természetes élőhelyükre legjobban hasonlító körülmények között tartják, ezért a világon itt a legsikeresebb az orángután mentő program.

Transzfer a repülőtérre, elutazás Malajziába, Penang szigetére közvetlen járattal. Megérkezés után transzfer a szállodába. Szállás: Hompton Beach Hotel 4*.

november 1. hétfő
Városnézés a sziget fővárosában, Georgetownban. Délelőtt a Kek Si Lok templomot nézzük meg, Délkelet-Ázsia legnagyobb buddhista templomát, majd siklóval felmegyünk a Penang hegy tetejére, ahonnan csodálatos a kilátás a szigetre, sőt a Maláj-félsziget is látható innen tiszta időben. Délután felkeressük az egykori brit gyarmat legérdekesebb látnivalóit, a thai templomot, a burmai templomot, a Khoo Kongksi klánházat, és a tengerbe nyúló mólókon, kínai bevándorlók által épített klánfalut. Szállás: Hompton Beach Hotel 4*.

november 2. kedd
Transzfer a repülőtérre, majd rövid repülés után megérkezünk Langkawira. A sziget dús növényzetével, festői hegyeivel, gyönyörű tengerpartjával és az egész éven át tartó nyárral igazi trópusi paradicsom. Transzfer a szállodába, szállás a tengerparti hotelben: Holiday Villa Beach Resort 4*.

november 3. szerda
Egész nap pihenés a tengerparton.

Fél napos fakultatív szigettúra Langkawin:  75 USD/fő (helyszínen fizetendő). Első megállónk a batiküzem, ahol megnézhetik, hogyan készülnek a csodás mintázatú kelmék. Elmegyünk Mahsuri hercegnő sírjához, ahol a sziget története is megelevenedik, majd a fekete homokú strandot nézzük meg. A program során ellátogatunk a 15 méteres sas szoborhoz, ami a sziget szimbóluma és névadója is. Szabadidő vásárlásra, majd a nap fénypontja következik: drótkötélpályás felvonóval megyünk fel Langkawi második legmagasabb hegyének tetejére, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező kis szigetekre, a hegyoldal vízeséseire és buja növénytakarójára. 

Szállás a tengerparti szállodában: Holiday Villa Beach Resort 4*.

november 4. csütörtök
Egész nap pihenés a tengerparton.

Fél napos fakultatív hajókázás a szigetek között: 40 USD/fő (helyszínen fizetendő). Langkawit több, mint száz kis sziget veszik körül. Hajózunk a szigetek között, majd kikötünk egy csodás tengerparton egy lakatlan szigeten, ahol megmártózhatunk a kristálytiszta tengerben.

Szállás a tengerparti szállodában: Holiday Villa Beach Resort 4*.

november 5. péntek
Transzfer a repülőtérre, elutazás Kuala Lumpurba.  Megérkezés után transzfer a szállodába, délután szabadidő.

Fakultatív belépőjegy a Petronas Ikertornyok kilátójába: 9 000 Ft/fő. A 452 m-es, 88 emeletes torony  taxival 15 percre van a szállodától.

Szállás: Dorsett Kuala Lumpur 4*.

november 6. szombat
Délelőtt a hindu Batu Barlanghoz indulunk. A mészkőbarlangokat teljesen kitöltő szent templom 272 lépcsőn közelíthető meg, a lépcső mellett Murugánnak, a háború istenének óriási aranyszobra vigyázza a tájat. Délután városnézés Kuala Lumpurban, ahol a koloniális épületek és a felhőkarcolók uralják az utcaképet: Petronas-torony, Királyi Palota, Nemzeti Mecset, Sultan Abdul Samad épület, kínai negyed, Sri Mariamman templom. Szállás Kuala Lumpurban: Dorsett Kuala Lumpur 4*.

november 7. vasárnap
Dél felé indulunk: első megállónk Putrajaya, az ultramodern közigazgatási központ. A várost a kilencvenes évek elején kezdték el építeni,mesterséges tavak és kiterjedt zöld területek között fekszik és a malajziai iszlám várostervezés és építészet kiváló példája. Továbbutazunk Melakába, a 15. században virágkorát élő egykori kereskedővárosba, mely a fűszerútvonal egyik fontos állomása volt. Ismerkedés a kínai, holland, brit, portugál és maláj kultúra emlékeivel, majd este transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre egy átszállással (Kuala Lumpur-Isztambul 23:40-06:20, Isztambul-Budapest 08:30-08:30).

november 8. hétfő
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Szingapúr és Kuala Lumpur-Budapest útvonalon, átszállással a Turkish Airlines menetrendszerinti járataival, turista osztályon
 • Repülőjegy a Szingapúr-Penang útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Repülőjegy a Penang-Langkawi útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Repülőjegy a Langkawi-Kuala Lumpur útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
 • Szállás két éjszakára Szingapúrban, a 4*-os Rendezvous Hotelben, kétágyas szobában
 • Szállás két éjszakára Penangon, a 4*-os Hompton Beach Hotelben, kétágyas szobában
 • Szállás három éjszakára Langkawin, a 4*-os Holiday Villa Langkawi szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás két éjszakára Kuala Lumpurban, az 4*-os Dorsett Hotelben, kétágyas szobában
 • Bőséges büféreggeli minden nap
 • Transzferek különbusszal
 • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
 • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:

 • Javasolt szervizdíj: 30 USD/fő
 • Idegenforgalmi adó a szállodákban: 10 MYR (kb. 2,5 USD)/szoba/éjszaka, a helyszínen fizetendő.

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum csoportlétszám: 20 fő.
 • Minimum létszám a fakultatív program során: 20 fő.
 • Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a pótágyas szobák a kétágyas szobákkal megegyező méretűek, így egy-egy személyre kevesebb hely jut.
 • Minden szálláshelyen vagy a közvetlen közelében könnyű megoldani a vacsorát; kérjék helyben idegenvezetőnk segítséget!
 • Malajziába való beutazáshoz az elutazástól számított minimum még fél évig érvényes útlevélre van szükség.
 • Egy fő foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • Eltérően utazási feltételeinktől, indulástól számított 35 napon kívüli útlemondás esetén az AirAsia lemondási szabályzata szerinti 80 000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.

x Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08.
Szállás neve: Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-1

Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Belépőjegy Petronas Ikertornyok kilátójába 9.000 Ft/fő
 2. Colonnade ATLASZ - Classic csoportos biztosítás 6.840 Ft/fő
 3. Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás 7.200 Ft/fő
 4. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 8.880 Ft/fő
 5. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 9.480 Ft/fő
 6. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 11.400 Ft/fő
 7. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 13.200 Ft/fő
 8. Repülőtéri illeték 190.000 Ft/fő
 9. Sztornó biztosítás 2,00 %/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08.

Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08.

Szingapúr, Szingapur város, Szingapúr

Útazonosító: 154157

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08.

Szingapúr-Malajzia - őszi kaland Ázsiában - csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2021.10.28.-11.08.

Szingapúr, Szingapur város, Szingapúr

Útazonosító: 154157

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!