Ajándékkártya

Ajándékozz életre szóló élményt azoknak, akik a legfontosabbak számodra! Vásárolj Vista ajándékkártyát családtagjaidnak, barátaidnak, partnereidnek vagy üzletfeleidnek, hogy ők is részesei lehessenek egy felejthetetlen utazásnak, akár egy egzotikus nyaralásnak! Nyisd ki az ajtót az utazás világába!

kep

A Vista ajándékkártya tökéletes meglepetés minden alkalomra, amikor valami igazán különlegeset szeretnél adni valakinek. Ki ne szeretne utazni és új helyeket felfedezni a világban? Repülőjegyet ajándékba adni talán nagy merészség, vagy egy lefixált dátumú útban is van rizikó, ha épp nem alkalmas az időpont a kiszemelt félnek. Persze, lehet érdeklődni és kérdezgetni, de akkor meg a meglepetés varázsa száll el. Itt jön képbe a Vista ajándékkártya.

A kártyák minimum 10 000 Forinttól egyedi igény szerint bármilyen összeggel feltölthetőek.

A kártyák tetszőleges mennyiségben kaphatók a Vista Utazási Irodákban. A kártyák a rajtuk szereplő érvényességi határidőig válthatóak be, azonban az utazásnak nem kell megtörténnie ezen időpontig. A kártyák a Vista Utazási Irodák bármely szolgáltatására beválthatóak, úgy mint:

  • repülőjegy-vásárlás
  • szállásfoglalás
  • saját és partner utazási irodáink által szervezett utazások foglalása
  • utasbiztosítás
  • autóbérlés és még számos egyéb szolgáltatás
  • kivéve új Vista ajándékkártya

Lejárt utalványok felhasználási feltételei:

Azokat az utalványokat melyek VISTA termékeink vásárlásából fakadó visszatérítés keretében kerültek kiállításara 2019 és 2021 között, valamint lejárati idejük 2022.06.30-ára esett, 2022.12.31-ig felhasználhatóak, amennyiben a megrendelés összege legalább a kártyán fennmaradó összeg 3 szorosa. 

Kivételek: Az alábbi esetekben a kártyák csak a lejárati időpontig használhatóak fel, tovább nem hosszabbíthatóak. 

  • Azok az utalványok, ahol „háttérutalvány” (pl.: MSC Cruises) lejárt és nem hosszabbítható.
  • Nyereményjáték kapcsán kiállított
  • Ajándékba kapott
  • Vásárolt utalványok

A meghosszabbított utalványkártyák további hosszabbítására vagy a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs lehetőség. 

kepkep

 

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!