Partnerkedvezmények a Vistánál

Audi Hungaria Belépőkártya

Audi Hungaria

5-20%

Minden Audi Hungaria Dolgozói Belépőkártya tulajdonosa 10% kedvezményt kap a VISTA saját szervezésű földi szolgáltatásaiból (szállás, autóbérlés), 5% kedvezményt a VISTA saját szervezésű belföldi ajánlataiból. Ezeken felül ingyenes utasbiztosítást kapnak a  VISTA  saját  szervezésű,  magyar  idegenvezetős  európai csomagjai mellé, illetve 20% kedvezménnyel köthetnek biztosítást a VISTA saját szervezésű, magyar idegenvezetős Európán kívüli csomagjai mellé. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Budapest Bank Hitelkártya

Budapest Bank

5%

Minden Budapest Bank Hitelkártya tulajdonosa 5% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű ajánlatainak földi szolgáltatásaiból. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Citibank Gold és Platina Kártya

Citibank

10%

Minden Citibank Gold és Platina kártya tulajdonosa 10% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű utazási csomagajánlataiból, a külföldi ajánlatok földi szolgáltatásaiból, valamint az MSC luxushajóutak árából. A kedvezmények csak a megadott listaárakra érvényesíthetőek, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonhatók össze.

Citibank Utazási Csomag

Citibank

5%

A következő Citibank és csatolt termékekre vonatkozik: Diners Club / T-Mobile-Diners Club / Citibank Visa Gold / Citibank Eurocard-Mastercard Gold / T-Mobile-Citibank Visa Gold / Citibank Visa Silver. Az előbbiek tulajdonosai 5% kedvezményre jogosultak a Vista saját szervezésű csomagajánlataiból, a földi szolgáltatások árából, valamint az autóbérlésből. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető (kivételt képeznek a csoportos és egzotikus utak), valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék kártya

5%

Minden Hegyvidék kártya tulajdonosa 5% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű utazási csomagajánlatainak földi szolgáltatásaiból. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

HVG Klubkártya

HVG

5%

Minden HVG Klubkártya tulajdonosa 5% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű utazási csomagajánlatainak földi szolgáltatásaiból. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

IT Services Dolgozói Belépőkártya

IT Services

10%

Minden IT Serivces belépővel rendelkező utazó 10% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű csomagajánlataiból, valamint a külföldi utak földi szolgáltatásaiból. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

NI Hungary Dolgozói Belépőkártya

NI Hungary

10%

Debrecenben minden National Instruments Dolgozói Belépővel rendelkező utazó 10% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű csomagajánlataiból, a külföldi utak földi szolgáltatásaiból, valamint az MSC luxushajóutak árából. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Raiffeisen OneCard / Prémium

Raiffeisen

10%

Minden Raiffeisen OneCard vagy Prémium lakossági bankkártya tulajdonosa 10% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű csomagajánlataiból, a külföldi utak földi szolgáltatásaiból, valamint az MSC luxushajóutak árából. A kedvezmény bankkártyás fizetéssel vehető igénybe, más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

TEVA Dolgozói Belépőkártya

TEVA

10%

Minden TEVA Dolgozói Belépővel rendelkező utazó 10% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű csomagajánlataiból, illetve a saját szervezésű utak földi szolgáltatásaiból. A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Unicredit Prémium Bankkártya

Unicredit

10%

Minden Unicredit Prémium lakossági bankkártya tulajdonosa 10% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű csomagajánlataiból, valamint a külföldi utak földi szolgáltatásaiból. A kedvezmény más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

UPC Dolgozói Kártya

UPC

10%

Minden UPC Dolgozói Kártya tulajdonosa 10% kedvezményt kap a Vista saját szervezésű csomagajánlataiból, valamint a kapcsolódó földi szolgáltatások áraiból és az MSC hajóutakból. A kedvezmény más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!