Ausztrália - Repülj és vezess! - Melbourne-től Sydney-ig a part mentén

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Melbourne | Phillip Island | Wilsons Promontory | Lakes Entrance | Gipsy Point | Tilba Tilba | Batemans Bay | Hyams Beach | Jervis Bay | Wollongong | Royal National Park | Sydney

Szerezzen életre szóló élményt a déli féltekén, és fedezze fel kocsival Melbourne-től Sydney-ig az országot! A Phillip Islanden pingvinekkel találkozhat, míg dél felé haladva a Jervis-öbölnél delfinekkel köthet közelebbi ismeretséget. Mire a híres Operaházhoz érünk Sydney-ben, már garantáltan életünk élményét tudhatjuk magunk mögött! Ismerje meg Ausztráliát a kengurukon túl!

Az ár kiemelt időszakokban nem érvényes és a szabad kapacitások függvényében változhat. Az út magasabb szállás- és autókategóriával is foglalható, szabadon bővíthető.

Program:

1. nap: Melbourne - Phillip Island (141 km)

Érkezés Melbourne-be, az bérautó felvétele. Ha Melbourn-ből elindul, két óra alatt meg is érkezik az első állomáshoz, a Phillip Island-re. A sziget Ausztrália híres pingvinjeinek ad otthont. A kis öltönyös madarakat minden este napnyugtakor a "Pingvin Parádé" keretein belül lehet közelebbről is megismerni. Emellett érdemes ellátogatni a Grand Prix Circuit autóverseny-pályához is, valamint az őshonos medvefóka kolóniához.

2. nap: Phillip Island - Wilsons hegyfok (124 km)

Induljon a Phillip Island-ről a part menti a Bass Highway-en, Wongthaggi-n és Inverloch-on át. Ha úgy van kedve, a bájos kis part menti településeken meg is állhat, egy reggeli kávéra vagy csak nézelődni. Ezután a Promontory Road-on folytatja útját, ami egyenesen a Wilsons hegyfokhoz tart. Töltse itt a délutánt, fedezze fel a sétaútvonalakat az eukaliptusz erdőben, a fehér homokos, elzárt öblökben!

3. nap: Wilsons hegyfok - Lakes Entrance (274 km)

A harmadik napon Fosteren át vezet az útja, majd a South Gippsland Highway-en vezessen egészen Sale-ig. Innen a Princes Highway-en haladjon Bairsdale felé. A napi úti célunk egy rendkívüli vidék. Lakes Entrance elbűvöli az embert, a különleges patakok, folyók, tavak és lagúnák, amiket csupán egy vékony partszakasz választ el az óceántól 144 kilométeren át. Hajókázzon Ausztrália legnagyobb belvízi területén és látogasson el a közeli Metung nevű faluba.

4. nap: Lakes Entrance - Gipsy Point (190 km)

Lakes Entrance-ből vegye Orbost felé az irányt, a Snowy River partján. Ez egy gippslandi falu, melyet látványos hegyvidéki és tengerparti terület vesz körül. Inne tartson dél felé, Marlo falu és a Cape Conran Park felé. További 75 kilométerre van a Cann folyó, amely kiváló horgászlehetőségeket tartogat, és a a kalandvágyó utasok a természet vadságát is felfedezhetik a hátborzongatóan különleges vidéken. Folytassa útját a Princes Highway mentén haladva, hogy elérje a festői Gipsy Point-ot.

5. nap: Gipsy Point - Batemans öböl (268 km)

Ezen a reggelen kipróbálhatják, milyen tengeri sasokat etetni a Gipsy Point reggeli hajóútja során. Ezután tartson észak felé Új-Dél-Wales és Victoria állam határáig, és tegyen egy rövid pihenőt, amely alatt meglátogathatja az Eden Killer Whale Múzeumot. Álljon meg a pambulai Wheelers Oyster Barn-ban friss osztrigaért, majd vezessen Merimbula felé. Hajtson tovább a part mentén a Tath-ig, a Bermagui és a Tilba Tilba úton, amely a magas színvonalú, helyi kézművesek menedéke. Folytassa útját északra a gyönyörű falvakon és erdőkön át a Bateman-öbölhöz, amelyet látványos hegyvidéki nemzeti parkok vesznek körül.

6. nap: Batemans öböl - Jervis öböl (226 km)

Reggel újra a Princes Highway-en haladjon északra Ulladulla felé, egészen a Huskisson és a Jervis öböl előtt lévő kijáratig. Innen több érdekességet is megcsodálhat. A közeli Hyamy strandon a legfehérebb a homok a világon, a Jervis öböl pedig méltán híres a delfinjeiről. Ha idáig eljött, ne hagyja ki a delfinnézést hajóról!

7. nap: Jervis öböl - Sydney (198 km)

Az utazás a végső szakaszán a Grand Pacific Drive mentén vezessen Wollongongból Sydneybe. Az út látványos öblöket ölel körbe, és különös falvakon vezet át, érdemes egy-két megállót beiktatni, sétáni és megismerni kicsit a hely sajátosságait. A nap fénypontja a lenyűgöző Sea Cliff híd Coalcliff és Clifton között. Mielőtt Sydney-be érne, látogasson el még a Királyi Nemzeti Parkba, megkoronázva így az egész utazást.
A gépkocsi másnapig van lefoglalva, és a pótdíjak elkerülésének érdekében addig kell visszavinni az autókölcsönzőbe, amikor az első napon az autót még Melbourne-ben felvették.

Szállás neve: Melbourne-től Sydney-ig a part mentén
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Ausztrália - Repülj és vezess! - Melbourne-től Sydney-ig a part mentén

Ausztrália - Repülj és vezess! - Melbourne-től Sydney-ig a part mentén

Ausztrália, Melbourne

Útazonosító: 117782

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Ausztrália - Repülj és vezess! - Melbourne-től Sydney-ig a part mentén

Ausztrália - Repülj és vezess! - Melbourne-től Sydney-ig a part mentén

Ausztrália, Melbourne

Útazonosító: 117782

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!