Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig

Ft-tól/fő 599.000
Időpont: 2020.03.22 - 04.04
Legjobb ár: 599.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.03.22 - 04.04
További árak és időpontok

Tartson velünk a Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 599.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 14 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:140694
Kívánságlistára teszem

Fülöp-szigetek körutazás (Manila > Tagbilaran > Cebu-sziget > Palawan-sziget > Sabang > El-Nido-) - Miért éppen ide?

A Fülöp-szigetek Dél- és Délkelet-Ázsia államai közül az egyetlen döntően keresztény vallású állam. Az európaiak számára Ferdinand Magellan, spanyol szolgálatban álló portugál hajós fedezte fel 1521-ben és II. Fülöp spanyol királyról nevezte el, majd a spanyol korona javára gyarmatosította a szigetcsoportot. A szigetállam 7107 szigetet foglal magába, melyek közül Bohol az egyik leglátogatottabb, ahol a sziget közepén lévő fennsíkon sorakoznak a híres Csokoládé-dombok! Biztosan nem tudjuk, hogyan jöttek létre ezek a rendkívüli mészkődombok, a legendák szerint könnycseppek, amelyeket mély bánatában egy óriás a viszonzatlan szerelem miatt hullatott.

Programok

1.nap Budapest > Manila

Találkozás a Liszt Ferenc repülőtéren. Elindulás Budapestről átszállással Manilába. Alvás és étkezés a repülőgépen.

2.nap Manila 

Érkezés Manilába a délutáni órákban. Fogadás a repülőtéren, majd transzfer a szállodához. (Manila városát Luzon szigetén 1574-ben a spanyol Miguel López de Legazpi alapította, ma mintegy 14 millió lakost számlál. Mivel az Egyenlítő és a Ráktérítő között fekszik, éghajlata trópusi, azaz állandó a meleg és kicsi az éves hőingadozás.) Vacsora.

Szállás: Manila (2 éj), Hotel 1898****

3.nap Manila > Taal vulkán 

Egész napos túra a fővárostól kb. hetven kilométerre fekvő Taal-vulkánhoz. Az aprócska, mindössze 311 m magas vulkanikus félkúp egy festői krátertóból emelkedik ki, s abban is található még egy kisméretű tavacska. Manilából kifelé először egy gyors üzemlátogatást teszünk a Sarao dzsipni üzemben (a dzsipnik a Fülöp-szigetek legjellegzetesebb tömegközlekedési eszközei, az egykori hátrahagyott háborús járművek átalakítására külön iparág szerveződött, ennek egyik prominens képviselője az általunk felkeresett Sarao üzem), majd Talisay településre hajtunk, ahonnan csónakkal visznek minket a tűzhányó lábához. Innen vagy sétálunk, vagy - külön fizetve - igénybe vehetjük a helybéli pónik szolgálatait, hogy eljussunk a szürkés-fekete lávamezőn lévő kilátópontra. Felkapaszkodunk a kaldera peremére, ahonnan csodálatos látvány fogad minket: előttünk terül el a kb. két kilométer széles Kráter-tó. Ebben az utolsó kitörésből származó kis addicionális kúpocska is megfigyelhető. A Taal-vulkán máig aktív, az egyik legfestőibb látványossága az országnak. Estére visszatérünk Manilába. Vacsora.

Szállás: Manila, Hotel 1898****

4.nap Manila > Tagbilaran 

Irány a Visayas, a Fülöp-szigetek középső szigetvilága! Repülőgéppel Bohol fővárosába, Tagbilaranba utazunk, ahol érkezés után egy szigettúrán veszünk részt: először egy vadasparkot keresünk fel, itt az éjszakai életmódot élő kobold makikat fotózhatjuk, déltájban hajókázunk a Loboc dzsungelfolyón - ahol meg is ebédelünk -, majd délután a híres Csokoládé-hegyek következnek. Páratlan látvány a mintegy 1500 km2-en elterülő megannyi szabályos, dómszerű domb. Vacsora.

Szállás: Tagbilaran, (1 éj) Bohol Beach Club**** 

5.nap Tagbilaran > Cebu-sziget

Tagbilaran kikötőjéből hajóval átmegyünk a szomszédos Cebu szigetére (kb. 2 órás út), melynek hasonnevű nagyváros az ország egyik fő történelmi központja. Városnézés Cebu Cityben: San Pedro erőd, itt van Magellán krónikásának, Antonio Pigafettának a szobra is, San Augustin székesegyház a Santo Ninóval (ezt a szobrocskát ajándékozták Magellánék a keresztséget felvevő Humabon rádzsának), Magellán keresztje, valamint a Carbon-piac. Ha marad időnk, egy modern, de látványos taoista templomot is felkeresünk. Vacsora.  

Szállás: Cebu (2 éj), Cebu City, Bai Hotel Cebu****  

6.nap Cebu-sziget ( Kawasan vízesés, Mantayupan-zuhatag)

Egész napos fakultatív kirándulás a hegyekkel borított Cebu szigetén, melynek során felkeressük a festői Kawasan vízesést, s ha marad időnk egy másikhoz, a Mantayupan-zuhataghoz is elmegyünk. Akinek a félórás gyalogtúra fárasztó, az motoros taxi segítségét veheti igénybe (kb. 10 USD). Estére visszatérünk Cebu Citybe. A fakultatív program ára minimum 10 fő esetén 120 USD/fő. Vacsora.

Szállás: Cebu, Cebu City, Bai Hotel Cebu****  

7.nap Cebu > Palawan-sziget > Sabang

Ma a Cebutól nyugatra fekvő Palawan szigetére repülünk. Érkezés után Puerto Princesa városának nevezetességeit vesszük sorra: Iwahig börtön, ahol az elítéltek szabadon dolgoznak egy farmjellegű környezetben, valamint kézműipari termékeket gyártanak, Plaza Cuartel (Itt égettek el a japánok 150 amerikai hadifoglyot),  katedrális, II. világháborús erőd, egy helyi szövő üzem és egy krokodil farm. Ezeket követően gépjárművel kétórás utazást követően Sabang településre érkezünk. Szállás és vacsora egy tengerparti resortban.

Szállás: Sabang (1 éj), Sheridan Beach Resort****  

8.nap Sabang > El-Nido

Kora reggel a messze földön híres földalatti folyóhoz kirándulunk.(A helyszín annyira különleges és lenyűgöző, hogy a természeti világörökségek listájára is felkerült!) Másfél órás csónaktúrát teszünk a mintegy 8,2 km-es hajózható szakaszon a lélegzetelállító karsztképződmények között. Ezután irány a kikötő, ahonnan a sziget leghíresebb turisztikai településére, El-Nidóba utazunk (kb. 6 órás út). Vacsora.

Szállás: El-Nido (4 éj), Casa Kalaw***  

9.nap El-Nido

Ma pihenés, napozás, fürdés, szabad program.  Vacsora.

Szállás: El-Nido, Casa Kalaw***  

10.nap El-Nido > 7 Commando Beach > Secret Lagoon 

Ma megkezdjük El Nido környéki túráinkat. Elsőként a 7 Commando Beach-re látogatunk. Itt van egy nagyobb és kisebb lagúna is, ahol úszhatunk, pihenhetünk és fotózhatjuk e varázslatos táj festői sziklaformációit, vízből kiálló bizarr szirtjeit. De még ezt a látványt is felülmúlja a következő helyszín, a Titkos-lagúna (Secret Lagoon), amely egy keskeny ,,bejáraton" keresztül közelíthető meg. A Shimizu sziget fehér homokos strandja útba ejtésével visszatérünk szállásunkra. Ma piknik ebédet és a hotelben vacsorát is kapunk. (A felsorolt helyeken némelyikén kajakozni lehet - két fős egységekben -, valamint búvárkodhatunk, s a partokon kedvünkre úszkálhatunk.)

Szállás: El-Nido, Casa Kalaw***  

11.nap El-Nido >  Hidden Beach > El-Nido

Reggeli után újabb csodálatos helyszínekre hajókázunk, ezek sorrendben a következők: Secret Beach, Hidden Beach, Tapuitan Beach és a Matinloc Shrine és a Helikopter-sziget. A nap folyamán ismét kapunk piknik ebédet, majd vacsorát a hotelben. 

Szállás: El-Nido, Casa Kalaw***  

12.nap El-Nido > Manila 

Reggeli után hajóval és gépjárművel El Nido LIO repülőteréhez megyünk, ahonnan visszarepülünk Manilába. Érkezés után a város nevezetességeivel ismerkedünk: Makati, a modern városrész, Amerikai háborús temető, Roxas Boulevard, Rizal Park, majd séta Intramurosban, a város spanyolok által alapított részében (Fort Santiago, a városfalak, a San Augustin katedrális), este kulturális show-műsorral fűszerezett búcsúvacsora a Barbara éttermében. 

Szállás: Manila (1 éj), The Manila Hotel***** 

13.nap Manila > Budapest

Reggeli, majd utána a repülőtérre indulásig szabad program. Ezután hazaindulás. Érkezés egy átszállást követően Budapestre. 

14.nap Budapest 

Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Az ár tartalmazza

szállás 11 éjszakára 3,4,5*-os hotelekben
ellátás (reggeli, illetve a programban meghatározott napokon ebéd/vacsora)
transzferek
idegenvezetés (magyar csoportkísérő és helyi idegenvezető)
felsorolt programok belépőjegyei 

Az ár nem tartalmazza

nemzetközi repölőjegyek + illetékek kb. 300.000 Ft/fő 
3 db belső repülőjegy + illetékek kb. 135.000 Ft/fő
El-Nido természetvédelmi díj kb. 5 USD/fő
Kawasan vízesés fakultatív program (min.10 fő esetén) kb. 120 USD/fő
kilépési illeték kb. 20 USD/fő
borravalók
egyéb étkezések
egyéni kiadások
BBP biztosítás
Útlemondási biztosítás

Egyéb megjegyzés

A programban meghirdetett részvételi díjak minimum 16 fő jelentkezése esetén érvényesek.
Kevesebb jelentkező esetében az alábbiak szerint alakulnak a felárak:

  • 14 fő részvétele esetén + 40.000 Ft/fő felár
  • 12 fő részvétele esetén + 50.000 Ft/fő felár 

A programban feltüntetett árak 1 USD = 300 FT árfolyamig érvényesek.

 

Szállás

Hotel 1898**** - Manila
http://1898hotel.com/hotel/

Bohol Beach Club**** - Tagbilaran
https://www.boholbeachclub.com.ph/

Bai Hotel Cebu**** - Cebu
https://www.baihotels.com/

Sheridan Beach Resort**** - Sabang 
http://www.sheridanbeachresort.com/

Casa Kalaw*** - El-Nido
https://www.casakalaw.com/

The Manila Hotel***** - The Manila Hotel
https://www.manila-hotel.com.ph/

Irodánk fenntartja a katergórián belüli szállodaváltoztatás jogát!

x Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig
Szállás neve: Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig

Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. 3 db belső repülőjegy illetékkel (irányár) 135.000 Ft/fő
  2. Egyágyas felár 239.000 Ft/fő
  3. Repülőjegy illetékkel (irányár) 300.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig

Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig

Fülöp-szigetek, Körutazás a Fülöp-szigeteken

Útazonosító: 140694

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig

Fülöp-szigetek körutazás - A csokoládé-hegyektől El-Nido lenyűgöző tengerpartjáig

Fülöp-szigetek, Körutazás a Fülöp-szigeteken

Útazonosító: 140694

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!