Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel)

Ft-tól/fő 679.000
Időpont: 2020.02.02 - 02.15
Legjobb ár: 679.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.02.02 - 02.15

Tartson velünk a Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel) utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 14 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 679.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 14 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:133947
Kívánságlistára teszem

Kambodzsa

Info:

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 4-5*-os szállodák kétágyas szobáiban

reggeli és vacsora, két alkalommal ebéd

1. Délkelet-Ázsia legkevésbé modernizált országai, ahol a lakosság többsége ma is mezőgazdasági munkából él.  A rizspalántázástól az elefánt-csutakolásig, megannyi hagyománnyal, régi szokással ismerkedünk meg a körút során.

2. Kambodzsában szorgosan művelt teraszokkal, öntöző csatornákkal és gátakkal, Laoszban érintetlen őserdőkkel, hegyvidékekkel találkozhatunk.

3. A Mekong mentén dzsungelbe temetkezett, (valaha) elfeledett városokat, királyi palotákat (Angkor; Louang Prhabang) - s az utóbbi években új erőre kapó, de valójában évezredes fővárosokat (Phnom Penh; Vientiane) látogatunk meg.

 

Kis létszámú csoport, kb. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Több országot érintő program!

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Phnom Penh

Elrepülés Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Kambodzsa fővárosába, Phnom Penh-be. Éj a repülőn. A másnapi megérkezés után szállodai szobáink elfoglalása, majd utazás a Tonle Sap-tó és a Mekong találkozásához. A Királyi Palota, a városi forgatag, a Mekong úszó piacainak fényképezése. Naplemente hajózás és vacsora - a főváros esti panorámáival. Szállás Phnom Penhben (2 éj).

3-4. nap: Phnom Penh - Kompong Khleang - Siem Reap

Reggeli után városnézés Phnom Penh-ben, látogatás a Királyi Palotában, az Ezüst Pagoda és a kincstár legkülönlegesebb darabjainak megtekintése. A Nemzeti Múzeum közös bejárása, látogatás az Orosz piac gyarmati stílusú pavilonjaiban, vásárlási lehetőséggel. Utazás a Gyilkos mezőkre, emlékezés a Vörös Khmer emberiség elleni rémtetteire. Késő délutáni visszaérkezés a hotelbe, szabadidő. Másnap utazás északra, Kambodzsa központi vidékein át. Rövid pihenő Skun piacán, fakultatív sült pók kóstolási lehetőségével. Utazás Kompong Khleang úszó városába. Séta a cölöpvárosban, majd hajózás a Tonlé Sap csatornáin, úszó lakónegyedei között. A végtelen rizsföldek fotózása. Koraesti érkezés Siem Reapba. Apsara (khmer tánc) bemutató és vacsora. Szállás Siem Reapban (3 éj).

5-6. nap: Angkor

Reggeli indulással őserdei utazás Angkor romvárosába. Látogatás Angkor Thomban. Séta a Bayon Templom óriási mosolygós kőfejei és tornyai között. Továbbutazás Baphoun Templomhegy épületegyütteséhez. A főtér, az Elefántok Terasza és a Leprás Király tér közös bejárása. Piknik ebéd a Srah Srang baray tározó partján. Utazás Angkor Watba, séta az óriási templomnegyedben. Késő délutáni látogatás az őserdő által ,,elnyelt" Ta Prohm templomában. Koraesti viszszaérkezés szálláshelyünkre. Másnap utazás a Khmer Birodalom idején épült csatorna és tórendszer partjára. 7 km hosszúságú, könnyű séta, látogatással 2 faluban. Pihenő egy templomromnál, majd a Bakong lépcsős-piramis templománál. Délutáni visszaérkezés szállásunkra.

7-8. nap: Vientiane - Vang Vieng

Elrepülés Vientianébe, Laosz fővárosába átszállással. Érkezés után transzfer a hotelünkbe. Szállás Vientianében. Másnap egész napos buszos és gyalogos városnézés a Mekong ajándékában. A főváros panorámájának fotózása a franciák elleni harc emlékére épített diadalív tetejéről. Késő délutáni indulás északra, útközben séta és vásárlás egy hmong faluban. Koraesti megérkezés Vang Vieng festői karszthegységébe. Szállás Vang Viengben (2 éj).

9-10. nap: Vang Vieng karszthegyei - Louang Prhabang

Reggeli után utazás Ban Phathao falujába. Kb. 8 km séta Laosz leglátványosabb karszt-hegyeinek látványával. A séta során rizsföld és egyéb ültetvények látogatása. Látogatás a Tham Loup, majd rövid séta után a Tham Hoi barlangban. Sétánk folytatása az őserdőben. Délutáni szabadidő és úszási lehetőség a Nam Song folyóban. Másnap utazás északra, a Xiangkhogang-plató hegyvidékén át. Rövid fotószünetek a legszebb pontokon. Késő délutáni megérkezés Louang Prhabangba. Szállás Louang Prhabangban (3 éj).

11-12. nap: Louang Prhabang - Pak Ou barlangok

Utazás az Elefánt Tábor központba. Megismerkedés az elefánt-gondozók munkájával, majd felpattanás elefántjainkra egy túra erejéig. Hajózás a Nam Khan folyón a Tad Sae vízeséshez. Fürdőzési lehetőség, illetve látogatás egy elefánt óvodában. Piknik ebéd, majd visszatérés Louang Prhabangba. A ligetes városka Indokína egyik legkülönlegesebb helye, 33 UNESCO világörökségi védelem alatt álló falu összessége az őserdőben. Az évszázados templomok, tradicionális falusi faépítészet és a gyarmati paloták harmonikus elegye, idilli természeti környezetben. Közös városnézés. Másnap fellépcsőzés a Phousi-hegy kilátópontjára, majd hajózás a Mekong főágán, a Pak Ou barlangok buddhista szentélyéhez. A barlangok megtekintése után vezetés a mellékágak egyike mentén a Kuang Si vízesésekhez. Túra a ,,mekongi plitvice" kristálytiszta mészkőmedencéi és tavacskái között, fürdőzési lehetőséggel.

13-14. nap: Louang Prhabang - Budapest

Transzfer a repülőtérre. Hazarepülés menetrend szerinti járattal, átszállással. Éjszaka a repülőn. Érkezés Budapestre másnap.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Kambodzsa - Angkor
  • Laosz - Louang Prhabang

További információk 2:

Az út idegenvezetője

Gőgös Norbert

Gőgös Norbert, geográfus, utazásszervező, a Magyar Földrajzi Társaság Expedíciós Szakosztályának titkára.
Az ELTE TFK-n szerzett diplomájának szakpárja: történelem.
Csoportos körutazásainak elsődleges célterülete Közép- és Belső-Ázsia, Észak-Amerika, valamint a Kárpát-medence.
Publikációs témakörei többek között - a törökségi népek és sztyeppei íjfeszítő birodalmak múltja; a nomád kultúrák néprajza; Észak-Amerika és a sarkkörök természeti földrajza, élővilága; a magyar földrajzi felfedezések és kutatóutak kultúrtörténete.
Hobbija a munkája és a természetjárás - a Görgényi-havasoktól - Alaszkáig és az Altájig.
Kedvenc városai: A Selyemút nagyvárosai Isztambultól - Szamarkandig.
Kedvenc szállodája: a mongol sztyeppék jurtái.
Kedvenc itala: A jó szívvel adott székely üdvözlőpálinka.
Három kislány boldog édesapja.

Ismerje meg Indokínát!

x

Az ár tartalmazza:
11 éjszakai szállást, helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákbanreggelit és vacsorát, két alkalommal ebédeta belföldi repülőjegyeket illetékkela helyszíni közlekedést kisbusszala megadott programokat és a szükséges belépőket a meghirdetett látnivalókhozmagyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
belföldi és nemzetközi repülőjegyek és illetékek kb. 365 000 Ftvízumok kb. 29 000 Ftútlemondási biztosítás 1,5%borravalókkb. 70 USD/fő  EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár180 000 Ft

Szállás neve: Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel)

Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
11 éjszakai szállást, helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákbanreggelit és vacsorát, két alkalommal ebédeta belföldi repülőjegyeket illetékkela helyszíni közlekedést kisbusszala megadott programokat és a szükséges belépőket a meghirdetett látnivalókhozmagyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
belföldi és nemzetközi repülőjegyek és illetékek kb. 365 000 Ftvízumok kb. 29 000 Ftútlemondási biztosítás 1,5%borravalókkb. 70 USD/fő  EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár180 000 Ft


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Repülőjegy 365.000 Ft/fő
  2. Sztornó biztosítás 1,50 %/fő
  3. Vízum díj 29.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel)

Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel)

Laosz, Körutazás Laoszban

Útazonosító: 133947

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel)

Indokína mélyén: Kambodzsa és Laosz (Repülövel)

Laosz, Körutazás Laoszban

Útazonosító: 133947

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!