Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén

Ft-tól/fő 155.000
Időpont: 2020.07.08 - 07.12
Legjobb ár: 155.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.07.08 - 07.12

Tartson velünk a Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 155.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Outdoor, kaland
Kiutazás:Busz
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:144682
Kívánságlistára teszem

Az ötnapos kerékpártúránk két fő helyszíne az osztrák Magas-Tauern vidéke és az olasz Dolomitok. Az első két túránk fantasztikus alpesi völgyekben vezet. A Drávát a forrásától követjük, majd másnap az egyik mellékfolyója, a Möll mentén bringázunk. Ausztria legnépszerűbb kerékpáros útvonalai ezek, amiken családok is szívesen tekernek. A kiépített kerékpárutak színvonala, minősége a legjobbak közé tartozik Ausztriában. A harmadik túránk igazi szenzáció! Az egykori Dolomitok-vasút mentén kialakított, lélegzetelállító szépségű tájakon átívelő bringaúton tekerünk végig, amely érinti a Dolomitok fővárosát, Cortina d'Ampezzót is.

Részletes program

1. nap - Budapest - Galitzenklamm - Lienz

 • Utazás: reggel 06:00 órakor indulunk Budapestről, Syma csarnoktól. Célszerű körülbelül negyed órával korábban a buszhoz érkezni, hogy pontosan kezdhessük az utazást. Az M1-es autópályán hagyjuk el Budapestet, majd az M85 és M86-os gyorsforgalmi utakon haladunk. Ausztriában a Graz-Villach útvonalon közelítjük meg az első programunk helyszínét. 
 • Galitzenklamm: az utazás után jól fog esni egy egyórás séta a Galitzen-szurdok kiépített gyalogösvényén. A Galitzenklamm Karintia egyik leglátványosabb, vízesésekkel tarkított szurdokvölgye. A gyors folyású Galitzen-patak egy keskeny és örökké árnyékos szurdokban zúdul alá, hogy nem messze innen beleömöljön a Drávába. A völgyben kiépített hidak, járdák és pallók teszik lehetővé, hogy bepillanthassunk a szurdokvölgy belsejébe. A túra nehézsége: (*).
 • Lienz: a délutáni órákban érkezünk Lienz városába, ahol egy háromcsillagos szállodában foglaljuk el a szobáinkat. Itt töltjük utazásunk mind a négy éjszakáját. Késő délután és este bőven lesz időnk, hogy felfedezzük Lienz nagyon szép és hangulatos belvárosát. A 673 méteres magasságban fekvő város a Dráva és az Isel összefolyásánál épült. Északról a Lienzi Dolomitok határolja, tőle délre pedig Olaszország terül el.
 • Szállás: szálloda***.

2. nap - Lienz - Dráva völgye - Tristacher-tó - Lienz

 • Dráva-völgy: a Dráva Dél-Tirol olaszországi részén ered, majd 749 kilométer megtétele után a horvátországi Eszék közelében ömlik a Dunába. Hosszú szakaszon a Dráva Magyarország és Horvátország határfolyója. Ausztriában szinte végig kiépített kerékpárút vezet a folyó mellett, ami a Passau-Bécs útvonal után a második legnépszerűbb osztrák kerékpáros célponttá emeli. A Dráva menti kerékpárúton bringázni igazi vadregényes, természetközeli élmény.
 • Kerékpártúra: a reggeli után buszra szállunk és a Dráva olaszországi forrásvidékére utazunk. Egy parkolóban kiosztjuk a kerékpárokat, majd segítünk mindenkinek a bringák beállításában. Teszünk néhány próbakört, majd kezdődhet is a túra. Először elgurulunk a Dráva forrásához, amely a közelben található, majd rátérünk a folyó mellett hosszasan vezető, kiváló minőségben kiépített kerékpárútra. Fenyőerdők árnyékában tekerünk, de nemsokára meg is állunk, hogy megismerkedjünk San Candido kisvárosával. A hangulatos alpesi városkát a Sexteni-Dolomitok hatalmas sziklatornyai övezik. A pihenő után folytatjuk a túrát végig lefelé a Dráva völgyében. Átgurulunk az olasz-osztrák határon és sorra haladunk el a szebbnél-szebb tiroli városkák mellett. Az utunkat az Alpok sziklás csúcsai kísérik. A délutáni órákban érkezünk Lienzbe, ahol a szállodánknál ér véget a túránk. Táv: 45 km, a túra nehézsége: (**).
 • Tristacher-tó: akik a délután hátralévő részében vállalkoznak még egy kisebb kerékpáros kirándulásra, azokkal a közeli, ám 150 méterrel Lienz felett található Tristacher-tóhoz bringázunk. A fantasztikus fekvésű tó a Lienzi Dolomitok ékköve, Kelet-Tirol egyik legszebb tava. Táv: 8 km, a túra nehézsége: (**).
 • Lienz: az estét Lienz belvárosában érdemes tölteni, ahol számos étterem közül választhatunk.
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli.

3. nap - Lienz - Möll völgye - Ragga-szurdok - Lienz

 • A Möll völgye: a Möll a Dráva mellékfolyója, amely a Grossglockner keleti lejtőjén lévő Pasterze-gleccserből ered. Az Ausztria legmagasabb hegyei között eredő Möll 84 kilométerrel később ömlik a Drávába. A folyó az esésének és a vadregényes környezetnek köszönhetően a vadvízi evezősök kedvenc karintiai helyszíne.
 • Kerékpártúra a Ragga-szurdokig: a mai kerékpártúránk kiindulópontját is autóbusszal közelítjük meg. Az 1307 méteres magasságban épült Heiligenblut apró településére utazunk, amely a híres Grossglockner szerpentinút alsó kiindulópontja. Kerékpárokra pattanva mi azonban nem felfelé, hanem lefelé indulunk Ausztria egyik leglátványosabb kerékpárútján. A Möll völgyében fogunk bringázni szemet gyönyörködtető magashegyek között. Alig hagyjuk el a parkolót, hamarosan meg kell állnunk, hogy megnézzük a lenyűgöző, 130 m magas Jungfernsprung-vízesést. Folytatva a bringatúrát, utunkat a Magas Tauern Nemzeti Park 2-3000 méteres hegyóriásai szegélyezik. Mi pedig eközben az alpesi Möll völgyében gurulunk egyre csak lefelé. Apró falvak és alpesi farmok mellett haladunk el és idilli pihenőhelyeken élvezzük a nem mindennapi látványt. Körülbelül 48 kilométer megtétele után érkezünk a Raggaschlucht-szurdokhoz, ahol egy gyalogos kirándulást teszünk.
 • Ragga-szurdok: a kerékpárokat a bejáratnál hagyva végigjárjuk Ausztria talán leglátványosabb és legvadregényesebb szurdokvölgyét. Az útvonal lépcsőkön, hidakon és pallókon keresztül vezet a kanyon mélye felé. A hegyi patak dübörögve zúdul alá az örökké párás és félhomályos barlangszerű szurdokvölgyben. Vízesések és zúgók sora mellett haladunk el, miközben szinte minden méter új látványt tartogat számunkra. Táv: 3 km, szint: fel 260 m, le 260 m, a túra nehézsége: (**).
 • Kerékpártúra Möllbrückéig: a szurdoktúra után folytatjuk a kerékpártúrát a Möll völgyében. Még 25 kilométer van hátra, de a fantasztikus környezetnek és a csodás látványnak köszönhetően szinte repülnek a kilométerek. Késő délután érkezünk meg az 560 m magasan fekvő Möllbrücke kisvárosába, ahol a buszunk várakozik ránk. Táv: 73 km, a túra nehézsége: (***).
 • Lienz: a túra után visszautazunk a szállásunkra, ahol a nap hátralévő része a pihenésé.
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli.

4. nap - Lienz - Dolomitok-vasút - Cortina d'Ampezzo - Lienz

 • Dolomitok-vasút: az I. világháborúban a Dolomitokban is harcoltak egymással Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia csapatai. Mindkét fél vasútépítéssel próbálta megoldani az utánpótlást, ezért észak és dél felől is elkezdődött a vasút építése. A háború után összekapcsolták a két vonalat, amit a nagyközönség is használhatott egészen 1964-ig. Nemrégiben teljesen felszámoltak a vasutat, a sínek helyén pedig kiváló minőségű kerékpárutat hoztak létre.
 • Kerékpártúra Cortináig: Lienzből az olaszországi Dobbiaco kisvárosába utazunk. A Dolomitok lábánál épült településről indult annak idején a hegyek felé tartó vasútvonal. Kerékpárokra pattanunk és megkezdjük a mai, rendkívül látványos túránkat. Az útvonal első szakasza enyhén ugyan, de emelkedik. Összesen 14 kilométer és számos pihenési lehetőség áll rendelkezésre, hogy megtegyük az alig 285 méteres emelkedőt. Először a Lago di Dobbiaco víztükrében tündöklő hegyeket csodálhatjuk meg, utána a nasswandi osztrák-magyar katonatemetőnél állunk meg rövid időre. Folytatva túránkat hamarosan elérjük a Tre Cime vagy más néven a Lavaredo-tornyok felé vezető völgy bejáratát. A szemet gyönyörködtető látványt magunk mögött hagyva nemsokára megérkezünk az 1530 méteres Cimabanche-hágóba, a Monarchia és Olaszország egykori határához. Innentől már csak gurulás vár ránk, 50 kilométer hosszan a Dolomitok fantasztikusan szép alpesi környezetében.
 • Cortina d'Ampezzo: látványos viaduktokon és alagutakon átgurulva érkezünk meg a Dolomitok fővárosába, az első számú olasz hegyvidéki üdülőhelynek számító Cortinába. Hosszabb pihenőt tartunk, hogy kedvünkre felfedezhessük a hangulatos alpesi városka központját.
 • Kerékpártúra Calalzóig: a városnézés, a pihenés és az ebédidő után újból kerékpárra ülünk, hogy átadjuk magunkat a gurulásnak. A hegyek látványa miatt az útra is nehéz koncentrálnunk, olyan sok érdekesség mellett haladunk el. A hegycsúcsok mellet ilyenek például az egykori vasútvonalra emlékeztető régi őrbódék és állomások épületei is. Újabb hidak és alagutak következnek, mígnem 35 kilométer és 730 méteres ereszkedés után megérkezünk Calalzo kisvárosába. Táv: 65 km, a túra nehézsége: (***).
 • Lienz: a túra végén a Dolomitokat megkerülve csaknem 100 kilométert utazunk vissza Lienz városába.
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli.

5. nap - Lienz - Budapest

 • Utazás: reggel még tehetünk egy sétát Lienz belvárosában, majd délelőtt elhagyjuk a szállásunkat. A nap legnagyobb része utazással telik. A kora esti órákban érkezünk Budapestre, Syma csarnokhoz.
 • Étkezés: reggeli.

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Indulás: Budapestről, a Syma (BOK) csarnok elől reggel 06:00 órakor. Cím: XIV. kerület, Dózsa György út 1.
 • Érkezés: Budapestre a Syma csarnokhoz a késő esti órákban.

A kerékpártúrák nehézsége

 • Az utazás kerékpártúrái könnyűek, illetve közepes nehézségűek. A távolságok egyik túranap során sem kimagaslóak, és csupán egyetlen alkalommal lesznek számottevő emelkedők. Az útvonalakra sokkal inkább a hosszan tartó ereszkedések jellemzőek. A kilométereken át tartó gurulások és a murvás szakaszok megkívánják a kerékpáros tapasztalatot.
 • A túrák legnagyobb részt kiépített kerékpárutakon vezetnek. Ausztria híres a kiváló minőségben kivitelezett kerékpárútjairól; ezeken bringázunk az első két túranap. A Dolomitok-vasút helyén vezető kerékpárút egy része murvás, de trekking kerékpárokkal kényelmesen járható.
 • A napi távolságokat sokszor megszakítjuk pihenőkkel, ebédszünettel és különböző látnivalók felkeresésével. Emiatt még a legnagyobb távolságot sem érezhetjük hosszúnak, hiszen közben sok időnk jut pihenésre is.
 • A túrák teljesítéséhez kerékpáros tapasztalat szükséges. Fontos, hogy a résztvevők egyben tudjanak teljesíteni 30 kilométert, valamint fel tudjanak tekerni lankás emelkedőkön. Lényeges továbbá, hogy a résztvevők megfelelően urai legyenek a kerékpárnak, tisztában legyenek a kerékpárosokra vonatkozó közlekedési szabályokkal, továbbá ne jelentsenek veszélyt magukra, társaikra, illetve az utakon közlekedőkre. Kizáró ok a tériszony és bármilyen szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegség.
 • A kerékpártúrák közben kisebb gyalogos kirándulások is szerepelnek a programban. A Ragga-szurdok csak egy irány­ban jár­ha­tó­, vagyis a túra során nincs visszafordulási lehetőség. A szurdokban lévő pallók és létrák biztonságosak, de gyakran nedvesek és csúszósak, helyenként a sziklafalhoz rögzítve, magasan vezetnek, ezért tériszonyosoknak nem ajánljuk.
 • A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Kerékpárok

 • A kerékpártúrákhoz Dema Gaeta 5.0 női vázas, illetve Dema Merano 5.0 férfi vázas kerékpárokat biztosítunk. A felszereléshez csomagtartó és egy körülbelül 12 literes vízhatlan oldaltáska is tartozik.

Saját kerékpár szállítása

 • Ha a saját kerékpárodat hozod az utazásra, akkor azt az autóbusz csomagtartójában vagy a buszhoz tartozó utánfutóban tudjuk szállítani. Nagyobb méretű kerékpárok esetén (pl. e-bike) előfordulhat, hogy az első kereket ki kell szerelni. Ha van megfelelő hordtáskád, hozd magaddal, mert enélkül könnyebben megsérülhet szállítás közben a kerékpár. A teljes mértékben sérülésmentes szállítást sajnos nem tudjuk garantálni.

Szükséges felszerelés

 • Öltözet: strapabíró, sportos ruházat, amely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel, edzőcipő, jól szellőző esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet. Célszerű olyan speciális kerékpáros nadrágot hozni, aminek a feneke vastag szivaccsal bélelt.
 • Felszerelés: kisméretű hátizsák vagy övtáska a kerékpártúrákhoz, világos napszemüveg, napvédő krém, szúnyogriasztó, kulacs, elemlámpa (fejlámpa).
 • A fejvédő használata nem kötelező, de ajánlott; a használata minden résztvevőnek saját felelőssége. Célszerű saját fejvédőt hozni a túrára, de aki nem rendelkezik sajáttal, a túravezetőink térítés nélkül szívesen rendelkezésre bocsátanak egyet.

Szállás

 • Az utazás 4 éjszakáját Lienzben, egy belvárosi, háromcsillagos hotelben töltjük. A kétágyas szobákhoz saját fürdő tartozik. A hoteltől számos étterem és üzlet gyalogosan elérhető.

Utazás

 • Az utazáshoz 44-48 fős, légkondicionált autóbuszt veszünk igénybe.
 • Az utazás során átlagosan 3-4 óránként tartunk 15-30 perces szüneteket benzinkutak pihenőhelyein. Nagyobb és színvonalasabb pihenőkben szoktunk megállni, de nem mindenhol adottak erre a lehetőségek. A megállókat a sofőrök vezetési idejét meghatározó szabályok is befolyásolhatják.

Étkezés és ivóvíz

 • Az utazás részvételi költsége tartalmazza a reggelit, a többi étkezést azonban nem. A kerékpártúrákra vigyünk magunkkal szendvicseket, csokoládé- vagy müzliszeleteket. A szálloda közelében találunk élelmiszerüzletet, ahol beszerezhetjük az ebédre valót.
 • A kerékpártúrákra minden nap vigyünk magunkkal legalább 1 liter ivóvizet.

Időjárás

 • Az utazás időpontjában kellemes nyári idő várható a túrák helyszínein. A legmagasabb nappali hőmérséklet elérheti a 30 °C-ot is, de előfordulhat hűvösebb idő is, 20-24 °C-os csúcshőmérsékletekkel. A nagy magasság miatt reggelente 16-18 °C-ra kell számítanunk, azonban ha süt a nap, gyorsan melegszik az idő.
 • Tar­tós esők nem va­ló­szí­nű­ek, de rövid záporok, zivatarok előfordulhatnak.
 • Ezeken az oldalakon ellenőrizheted Lienz, Heiligenblut és Cortina d'Ampezzo aktuális időjárását.

Kommunikáció

 • Az utazásunk helyszínein főleg a német és olasz nyelvek elterjedtek, de sokan beszélnek angolul is.
 • Az internet wifin keresztül érhető el a szállodában.

Útiokmányok

 • Ma­gyar ál­lam­pol­gár­ok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatnak Ausztriába és Olaszországba.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetői elsősegélynyújtásban tudnak segíteni; gyógyszert nem tudnak biztosítani a résztvevőknek.

Elektromos áram

 • A szálláson a magyar szabvánnyal megegyező csatlakozó áll rendelkezésre.

Va­lu­ta

 • Ausztriában és Olasz­or­szág­ban az euró (EUR vagy EUR) a hi­va­ta­los fi­ze­tő­esz­köz, ezért leg­cél­sze­rűbb ezt a pénz­ne­met vin­nünk. A nagyobb településeken elterjedtek az ATM-ek és a legtöbb helyen bankkártyával is fizethetünk.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 150-200 EUR + a belépők költsége.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Galitzen-szurdok: 4,5 EUR
 • Ragga-szurdok: 6 EUR
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás az autóbuszra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb sporttáskába vagy bőröndbe, amely kellőképpen strapabíró. Ez a csomag az autóbusz csomagtartójába kerül és utazás közben nem tudsz hozzáférni.
 • A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit magunkkal vihetünk a napi kerékpártúrákra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér. Ebben a csomagban legyen a személyi igazolványod (vagy az útleveled), az utazásra szánt ivóvíz, szendvicsek, olvasnivaló, fényképezőgép, esőkabát, tartalék meleg ruha, stb.

Csomagolás a kerékpártúrákra

 • A túra során több helyre is pakolhatjuk a felszerelésünket. A legcélszerűbb a kerékpárok felszereltségéhez tartozó, körülbelül 12 literes, vízhatlan oldaltáskát használni; de vihetünk magunkkal egy kisméretű hátizsákot vagy egy nagyobb övtáskát, amiket akár a kerékpárok csomagtartóján is rögzíthetünk.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a magashegyi és/vagy speciális helyszínről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra­ve­ze­tők fenn­tart­ják a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sák a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák. Eb­ben az eset­ben min­den­kép­pen igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni. Ez le­het egy má­sik, kön­­nyebb tú­ra vagy vá­ros­né­zés.
 • Amennyiben a szervezés során a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 7 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • Az utazás ajánlott korhatára: 10-60 év.
x Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 4 éjszaka szállást Lienzben, háromcsillagos, belvárosi szállodában, kétágyas szobákban.
 • 4 reggelit.
 • A kerékpárok bérleti díját vagy a saját kerékpárok szállítását Budapesttől Budapestig.
 • Irodánk túravezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A további étkezést.
 • A belépőket.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén

Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 4 éjszaka szállást Lienzben, háromcsillagos, belvárosi szállodában, kétágyas szobákban.
 • 4 reggelit.
 • A kerékpárok bérleti díját vagy a saját kerékpárok szállítását Budapesttől Budapestig.
 • Irodánk túravezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A további étkezést.
 • A belépőket.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén

Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén

Ausztria, Kelet-Tirol, Lienz

Útazonosító: 144682

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén

Kerékpártúra a Dolomitok-vasút mentén

Ausztria, Kelet-Tirol, Lienz

Útazonosító: 144682

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!