Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25.

Ft-tól/fő 519.000
Időpont: 2022.02.12 - 02.25
Legjobb ár: 519.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.02.12 - 02.25
További árak és időpontok

Tartson velünk a Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 519.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 14 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:155678

Leírás:

Ázsia legjavával ismerkedhetünk meg ezen a csoportos körutazáson. A trópusi városállam Szingapúr, a különlegesen hangulatos sziget, Penang, az érintetlen esőerdőivel, orángután rezervátumaival és dajak falvaival lenyűgöző Borneó, vagy a Petronas-ikertornyokról híres Kuala Lumpur mind-mind kihagyhatatlan élmény. Az utazást Langkawi szigetén tengerparti pihenéssel tesszük teljessé. Mindkét ország változatos tájaival, barátságos lakóival, színvonalas szolgáltatásaival ideális úti cél. Mindenütt trópusi növényzetben gyönyörködhetünk, élvezhetjük a gyönyörű strandokat - életre szóló élményben lesz részünk!

Utunkat úgy terveztük meg, hogy sokat lássunk, ugyanakkor pihenésre, kikapcsolódásra is legyen idő.

Az út kiemelkedő értékei:

 • Remek menetrend a KLM járataival
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • Izgalmas városok és szigetek: Szingapúr, Penang, Kuching és Kuala Lumpur felfedezése, kirándulás Borneón egy hagyományos hosszúházba és egy orángután rehabilitációs központba
 • Tengerparti pihenés Langkawin
 • A részvételi díj tartalmazza a belépőket
 • Szállás 4 és 5*-os szállodákban

Programok:

február 12. szombat
Elutazás este Budapestről amszterdami átszállással Kuala Lumpurba a KLM járataival (Budapest-Amszterdam 12:50-15:05, Amszterdam-Kuala Lumpur 20:50-15:45).

február 13. vasárnap
Érkezés késő délután Kuala Lumpurba, majd a szállás elfoglalása. Szállás Kuala Lumpurban: Melia Kuala Lumpur 4*.

február 14. hétfő
Egész napos városnézés a maláj fővárosban: megismerjük a Függetlenség terét, Kuala Lumpur történelmi központját: itt található a gyarmati időkből fennmaradt Royal Selangor Club, az óratornyáról és mór építészetéről híres Abdul Szamad szultán-épület és a világ egyik legmagasabb zászlórúdja. Megnézzük a központi piacot, valamint a közeli Jamek mecsetet, amely annál a folyóösszefolyásnál található, amelyről a város a nevét kapta. Felmegyünk a Petronas-toronyba is, ahonnan páratlan a kilátás a maláj fővárosra.
Szállás Kuala Lumpurban.

február 15. kedd
Délelőtt ellátogatunk a Batu barlangokhoz. A mészkőbarlangokat teljesen kitöltő szent templom 272 lépcsőn közelíthető meg, a lépcső mellett Murugánnak, a háború istenének óriási aranyszobra vigyázza a tájat. Délután elutazás közvetlen Air Asia-járattal Penangra (Kuala Lumpur-Penang 14:55-15:55). Szállás: Jen Hotel Penang 4*.

február 16. szerda
Városnézés Penangon, mely Malájzia egyik legérdekesebb helye, talán a legkarakteresebb ázsiai sziget, ahol egyes városrészekben évtizedekkel ezelőtt érezhetjük magunkat. Láthatunk régi kínai kereskedőházakat, keresztény, kínai és hindu templomokat, a gyarmati időszakból megmaradt épületeket, ebédre vagy vacsorára pedig ízletes helyi különlegességeket kóstolhatunk meg. Szállás Penangon.

február 17. csütörtök
Délelőtt szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Elutazás közvetlen Air Asia-járattal Langkawira (Penang-Langkawi 15:35-16:10). Langkawi egy ritkán lakott trópusi sziget, gyönyörű tengerpartokkal, esőerdőkkel, magas hegyekkel. Szállás Langkawin: Holiday Villa Langkawi 4*, deluxe szoba.

február 18. péntek
Egész napos pihenés a tengerparton vagy a medencénél.

február 19. szombat
Egész napos szabadidő Langkawin a tengerparton vagy a medencénél, vagy fakultatív Langkawi szigettúra.
A program során megismerkedünk a Kilim folyó mentén elterülő mangrove láp természetes élőhelyével és vadvilágával. A hoteltől a kikötő felé utunk keresztülvisz egy úgynevezett maláj kampong falun, de látunk rizsföldeket, kaucsukfa-ültetvényeket és egzotikus gyümölcsöskerteket is, mígnem elérünk a kikötőhöz, ahol motorcsónakokra szállva csodáljuk meg a Kilim Nemzeti Park természeti szépségeit. Ellátogatunk egy helyi halászfaluba is, ahol megnézzük, milyen sokféle halat fognak a halászok hálóikban. Ebéd után az Oriental Village-be látogatunk, ahol duty free üzletek várnak ránk, majd napunk fénypontja következik. A Mat Chinchang hegyen függővasúttal 708 méteres magasságba kapaszkodunk fel, amelynek tetején lélegzetelállító látvány tárul elénk a szigetre és környezetére. A program ára: 39 000 Ft/fő, min. létszám 13 fő.

február 20. vasárnap
Délelőtt szabadidő Langkawin, majd elutazás Borneóra, Kuchingba közvetlen Air Asia-járattal (Langkawi-Kuching 14:10-16:30). Szállás Kuchingban: Hilton Kuching 5*.

február 21. hétfő
Délelőtt elmegyünk a Semenggoh Orángután Rehabilitációs Központba, ahol természetes környezetükben ismerkedhetünk meg az orángutánokkal, utána egy hagyományos borneói dajak hosszúházba, végül városnézés Kuchingban. Szállás Kuchingban.

február 22. kedd
Reggel elutazás közvetlen járattal Szingapúrba (Kuching-Szingapúr 9:50-11:20). Szingapúr különleges hely. Figyelemre méltóan jól működik minden, hatékony és jól szervezett a társadalmi és a gazdasági élet, a csúcstechnológia az élet minden pillanatában érezhető - de a hétköznapi és ünnepi szokásokban egyaránt mélyen megőrződtek az évszázados hagyományok. A városállam egyik fontos jellemzője multikulturalizmusa: a többségi kínaiak mellett malájok, indiaiak és európaiak is lakják, különleges karaktert biztosítva az országnak. Szállás Szingapúrban: Orchard Rendezvous Hotel 4*.

február 23. szerda
Egész napos városnézés Szingapúrban: Merlion, Raffles szobor, Clarke Quay, Padang, Kuan Yin-templom, Little India, Szultán mecset, Orchard Road, Botanikus kert. Szállás Szingapúrban.

február 24. csütörtök
Délelőtt fakultatív program a városállam egyik fő látványosságában, a Szingapúri Állatkertben. A Szingapúri Állatkert a világ TOP3 állatkertjei közé tartozik, az egyik leglátogatottabb. 28 hektáron barangolhatunk az esőerdők világában, több mint 315 különleges állatfajt megfigyelve, amelyek 16%-a fokozottan védett. A program ára: 39 000 Ft/fő, min. létszám 15 fő.
Késő este transzfer a repülőtérre (lehetőség késői kijelentkezésre a szállodában) és elutazás amszterdami átszállással Budapestre a KLM járataival (Szingapúr-Amszterdam 23:55-06:20, Amszterdam-Budapest 10:05-12:05).

február 25. péntek
Érkezés Budapestre.

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Kuala Lumpur és Szingapúr-Budapest útvonalon, átszállással a Turkish Airlines járataival
 • Repülőjegy a Kuala Lumpur-Penang útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Repülőjegy a Penang-Langkawi útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Repülőjegy a Langkawi-Kuching útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Repülőjegy a Kuching-Szingapúr útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Repülőtéri illetékek
 • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
 • Szállás két éjszakára Kuala Lumpurban, a 4*-os Melia Kuala Lumpur szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás két éjszakára Penangon, a 4*-os Jen Hotel Penang szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás három éjszakára Langkawin, a 4*-os Holiday Villa Langkawi szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás két éjszakára Kuchingban, az 5*-os Hilton Kuching szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás két éjszakára Szingapúrban, a 4*-os Orchard Rendezvous szállodában, kétágyas szobában
 • Bőséges büféreggeli minden nap
 • Transzferek különbusszal
 • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt
 • Helyi idegenvezető
 • Városnézés Kuala Lumpurban, Penangon, Kuchingban és Szingapúrban, belépőkkel
 • Egész napos kirándulás Borneón egy hagyományos borneói dajak hosszúházba és a Semenggoh Orángután Rehabilitációs Központba

Az ár nem tartalmazza:

 • Javasolt szervizdíj: 30 USD/fő

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum csoportlétszám: 24 fő.
 • A fakultatív látogatás a Szingapúri Állatkertbe minimum létszáma 15 fő. A fakultatív Langkawi szigettúra minimum létszáma 13 fő.
 • Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a pótágyas szobák a kétágyas szobákkal megegyező méretűek, így egy-egy személyre kevesebb hely jut.
 • Minden szálláshelyen vagy a közvetlen közelében könnyű megoldani a vacsorát; kérjék helyben idegenvezetőnk segítséget!
 • Malajziába való beutazáshoz az elutazástól számított minimum még fél évig érvényes útlevélre van szükség.
 • Utazási feltételeinktől eltérően az Air Asia légitársaság szabályzatának megfelelően indulás előtt 60 nappal vagy korábban történő lemondás esetén 72 000 Ft/fő lemondási díjat számolunk fel.

x Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25.
Szállás neve: Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25.

Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Classic csoportos biztosítás 7.980 Ft/fő
 2. Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás 8.400 Ft/fő
 3. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 10.360 Ft/fő
 4. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 11.060 Ft/fő
 5. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 13.300 Ft/fő
 6. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 15.400 Ft/fő
 7. Késői kijelentkezés Szingapúrban 36.000 Ft/fő
 8. Repülőtéri illeték 180.000 Ft/fő
 9. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25.

Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25.

Malajzia, Körutazás Malajziában

Útazonosító: 155678

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25.

Malajzia, Szingapúr, Borneó körutazás, tengerparti pihenéssel Langkawin 2022.02.12-25.

Malajzia, Körutazás Malajziában

Útazonosító: 155678

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!