Repülj és vezess! - Írország legjava

8 nap | 7 éjszaka

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Dublin | Galway | Connemara | Killarney | Kerry | Cork | Dublin

Zöld legelők, kietlen sziklás partok, ősi kastélyok – ezt jutna eszünkbe Írországról. Azonban a szigetország bebarangolása ennél sokkal többet ad. Elvarázsolt, szép tájak napközben, élőzenés, hangulatos ír kisvendéglők este, mind csodás élménnyé teszik az itt eltöltött időt. A látnivalók zöme, a nemzeti parkok, a sziklás szigetek, az ősi kolostorromok a nagyvárosoktól távol találhatók, így mindenképp ajánlott bérautóval bejárni Írországot.

Program:

1. nap - Dublin
Érkezés Dublinba. Délután, Európa egyik legnépszerűbb városának látványosságait fedezhetik fel. Ne hagyja ki a a Trinity College épületét, a Kellsi Kódexet, a Nemzeti Múzeumot, a Nemzeti Galériát és a divatos Temple Bar utcáját. Szállás Dublinban. 

2. nap - Dublin - Connemara
Folytassa a dublini nevezetességek sorát: St. Patrick Katedrális, Christchurch, Dublin Castle, Ír Whisky Központ, Guinness Központ. Délután Clonmacnoise felé haladva éri el Galway városát. Ajánlott látnivalók: a Kristályüzem, a katedrális, a Spanyol boltív. Szállás Connemara-ban.

3. nap - Connemara
Töltse a napot Connemara érintetlen környezetének felfedezésével. A varázslatos régió főbb látnivalói: Clifden, a Sky Road, Roundstone, Killary kikötő, a Connemara Nemzeti Park, a Kylemore Apátság, és a Maam völgye. Szállás Connemara-ban. 

4. nap - Connemara - Killarney
Kora reggel érdemes elindulni a lenyűgöző Moher sziklákhoz. Burren kietlen területén áthaladva érdemes meglátogatni a Bunratty várat, illetve a néprajzi parkot. Folytassa útját Adare falucskáján keresztül Killarney városába. A délután folyamán ajánlott tenni egy kellemes sétát a Muckross ház és kertjei körül, ahol a 19. századi Victoria kastély is megtalálható Killarney gyönyörű tavánál. Szállás Kerry-ben.

5. nap - Kerry-gyűrű
Egész napos túra Írország legszebb, és leglátványosabb útvonalán, a  Kerry-gyűrűn. Amit az út során láthat: misztikus természeti helyszínek, gyönyörű hegyek, erdők, folyók, tavak és mesés strandok. Kalandozzon a varázslatos MacGillycuddy Reeks hegyek között, titkos átjárókon és völgyeken keresztül, a Dingle és Kenmare öblök legendás partszakaszai mentén. Szállás Kerry-ben.

6. nap - Killarny - Cork
Ezt a napot szánja Cork városára, látogassa meg Blarney várat és vásároljon a Woollen Millsben fantasztikus pullóvereket, és ír szuveníreket. Az útját folytathajtja Kinsale városkája felé, vagy Midletonba, a Jameson lepárló üzemhez. Továbbá érdemes ellátogatni a Shandon haranghoz és a Cork City Gaol múzeumhoz is. Szállás Corkban. 

7. nap - Cork - Dublin
Cashel felé haladva csodálja meg a Cashel várát, a 12. századi tornyokat, a kelta nagykeresztet, a román kápolnát, 13. századi gótikus templomot, majd délután érdemes megállni Killkenny középkori városkájában megcsodálni a kastélyt és a Design Centert. Szállás Dublinban.

8. nap - Dublin
Ha ideje engedi töltsön el még néhány feledhetetlen órát Dublin látnivalóinak felfedezésével. Az autó leadása, majd hazaindulás.

Szállás neve: Repülj és vezess! - Írország legjava
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Repülj és vezess! - Írország legjava

Repülj és vezess! - Írország legjava

Írország, Connemara

Útazonosító: 102810

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Repülj és vezess! - Írország legjava

Repülj és vezess! - Írország legjava

Írország, Connemara

Útazonosító: 102810

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!