Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő)

Ft-tól/fő 67.000
Időpont: 2020.12.31 - 01.04
Legjobb ár: 67.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.12.31 - 01.04

Tartson velünk a Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő) utazásra! A kiutazás egyénileg történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 67.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:reggeli
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:142717

Szentpétervár

Info:

[r]Repülés menetrend szerinti WizzAir járattal

4 éjszaka, kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban: Hotel Oktyabrszkaja 3*+

svédasztalos reggeli

Szentpétervár a pompázatos északi ,,főváros minden szegletéből árad a kultúra. Az Utazót egy pillanat alatt rabul ejti, mindenkit elvarázsol palotáival, gazdag múzeumaival, romantikus csatornáival, a Néva parttal, széles sugárútjaival. Ha pedig a fehér éjszakák idején látogatunk oda, varázslatos, szinte misztikus pillanatokban lesz részünk. Kedves Utazó, ha Szentpétervárra készül, jobb, ha tudja, és jobb, ha fel is készül rá, ha mindent akar látni, nem marad egy lélegzetvételnyi ideje sem, mert annyi a múzeum, a program, annyi attrakció várja, hogy jószerivel reggeltől estig, sőt még éjszaka is mozgásban lesz. A város alapításának 300. évfordulójára teljes egészében megújult Szentpétervár, számos műemlékkel várja az ide látogatókat. 

Egyéni utazás, már 2 főtől, nem kell a csoporthoz igazodni!

Garantált indulás a Wizzair járataihoz igazodva, tetszőleges dátumokon

A program és a szállás változtatható, egyéni igények szerint testreszabható

Leiras:

1. nap: Budapest - Szentpétervár

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban (felszállás 06:35), érkezés Szentpétervárra 11:05-kor, majd transzfer a szállodába és szállás elfoglalása. A rendelkezésünkre álló szabadidőben érdemes felkeresni a város leghíresebb látnivalóit. A szállás központi elhelyezésű, így a legtöbb múzeum elérhető metróval, vagy akár gyalogosan is.

Irodánk fakultatív program keretein belül privát városnézést ajánl magyar nyelvű idegenvezetővel, amelynek során megtekintjük a nyüzsgő városközpontot, a lélegzetelállító pompával jellemezhető Nyevszkij sugárutat, a Szt. Izsák Székesegyházat, a történelemkönyvekből híres Téli Palotát, a Nyári Kertet és a Felvonulás teret. Átsétálunk a Vasziljevszkij- szigeten és a Szenátus téren, ahol látni fogjuk I. Péter bronz lovasszobrát. A kirándulás során bemegyünk a Péter-Pál erődbe is, ahonnan Szentpétervár történelme indult, és megnézzük az orosz cári családok sírjait.

2. nap: Szentpétervár - Ermitázs

Reggeli után érdemes egy sétát tenni a Palota téren, mely során megtekintjük az Admiralitást, illetve a vezérkari épületet. Az egész utunk fénypontjaként ellátogathatunk a Téli Palota magvát képező Ermitázsba.

Fakultatív programként Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeum meglátogatását ajánljuk magyar nyelvű idegenvezetővel. Ermitázs a Néva partján található, nevét a Nagy Katalin cárnő által építtetett ún. Remete-lakról kapta, ami franciául Hermitage. Az uralkodó itt tartotta az első gyűjteményét. Azóta a világ egyik leghíresebb képzőművészeti gyűjteményévé nőtte ki magát. Csak néhány nevet idézve a gazdag kínálatból: Michelangelo, El Greco, Leonardo da Vinci, Rembrandt.

Késő este kb. 2 órás fakultatív program formájában a városi hidak megnyitásának megtekintését ajánljuk, amelyet irodánktól rendelheti meg. Egész évben, minden éjszaka felnyitják a Névát átívelő hidakat a hajóforgalom számára. Ez az esemény a nyári, ,,fehér éjszakák" csúcspontja, miközben a városban sétáló turisták és a szentpéterváriak tömegei még késő este is elidőznek a kiülős teraszokon, söröznek és élvezik ezt a furcsa életet, amikor ,,a nap sosem ér véget". A program része egy esti buszos városnézés is.

3. nap: Szentpétervár - Petrodvorec

A reggelit követően, hajókirándulást ajánlunk Szentpétervár hangulatos csatornáin és a Néván. Az 1 órás sétahajózás közben egy nem mindennapi nézőpontból azokat a látványosságokat nézzük meg, amelyeket a buszos városnézés során nem volt alkalmunk megtekinteni, így válik a városnézés teljessé és felejthetetlenné.

Alternatív  programként, fakultatív kirándulást ajánlunk magyar nyelvű idegenvezetővel Szentpétervár környékére, Petrodvorecbe, amely csupán 29 km-re fekszik a várostól. Kastély és park, az orosz művészetek kincse - ez az egyik legismertebb cári kastély a tenger partján. Az ,,orosz Versailles" néven emlegetett pompázatos cári nyaraló együttes I. Péter nevét viseli, amelyet a híres, több szintből álló park - szökőkutakkal, vízesésekkel, szobrokkal és pavilonokkal - tesz lenyűgözővé a látogató számára. Az épületegyüttes legkiemelkedőbb része a Nagy Palota, mely I. Péter hajdani rezidenciája volt. Igazán kihagyhatatlan kirándulás a Szentpétervárra látogatóknak!

4. nap: Szentpétervár - Puskin - Folklór est

A reggelit követően érdemes megtekinteni Szentpétervár legnagyobb és legismertebb székesegyházait, a Szent Izsák Székesegyházat és a Vérző Megváltó Templomot. A Vérző Megváltó II. Sándor emlékmúzeumként épült, és a féldrágakövek remekművet képezi. A Szent Izsák Székesegyház pedig a város legnagyobb és legjelentősebb temploma.

Alternatív programként fakultatív kirándulást javasolunk Puskinba (Carszkoje Szelo), amely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt, Katalin cárnő óta pedig a cárok kedvelt nyári rezidenciája, ahol szinte minden építészeti stílus felfedezhető. Itt található az európai barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása, a Katalin-palota is. Világhírét az ún. Borostyánterem, a Zöld Ebédlő és a Trónterem alapozta meg. A líceum érintésével elsétálunk a klasszicista stílusú Sándor-palotához is. Ezután a kirándulást Pavlovszkban folytatjuk, amely Katalin és I. Pál kedvelt vadászterülete volt. A gyönyörű palotát Nagy Katalin fia, Pál építtette, amelyben - többek között - említésre méltó a Béke Szalon és a Lovagterem.

Esti fakultatív programajánlatunk egy eredeti orosz folklór est zenével, tánccal, népviseletbe öltözött művészek előadásában. E nélkül nem teljes az orosz kultúrával való ismerkedésünk. A színvonalas előadás magával ragadó! Kezdés az esti órákban, jegyek beszerezhetőek irodánkban. 

5. nap: Szentpétervár - Budapest

Reggeli után kijelentkezés a szállodából majd privát transzfer a repülőtérre (felszállás 11:40) és utazás Budapestre. Várható érkezés 12:20.


Autóbérlés:

Egyéni autóbérlésre van lehetőség a szállodában, így az egyes városok, mint pl. Puskin viszonylag gyorsan, könnyen megközelíthető, így a városlátogatás több látnivalóval bővíthető!

Ajánlott éttermek, a helyi konyha megismerésére:

  • Severyanin
  • Gogol
  • Troika

Képes izelítő éttermek ajánlataiból

[[galeria]]2393[[/galeria]]

 

Külön utakon szeretne járni barátaival, családjával és már megvan a társasága hozzá? 

Bármely utunkat megrendelhetik személyre szabottan tetszőleges időpontban is a zárt csoport saját igényei alapján, magyar vagy helyi idegenvezetővel. Keressen minket bizalommal!

További információk:

Várható menetrend (változhat)

Légitársaság: Wizz Air
Oda út: Budapest - Szentpétervár 06:35 - 11:05
Repülési idő: 2:30
Haza út: Szentpétervár - Budapest 11:40 - 12:20
Repülési idő: 2:40

A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja.

Elektronikus vízum

A Szentpétervári e-vízumot irodánk intézi.

Mi az elektronikus vízum
- Az elektronikus vízumoztatás azt jelenti, hogy az útlevelet sem az irodánkba, sem pedig a konzulátusra nem kell elvinni, csak annak a másolata szükséges.

Milyen esetekben igényelhető elektronikus vízum
Magyar állampolgároknak Szentpétervárra történő utazáshoz csak elektronikus vízum szükséges:
- ha a határátlépés közvetlenül Szentpétervárra, vagy Leningrád megyébe, vagy Kalinyingrád megyébe történik

Mi szükséges az elektronikus vízumhoz
- Az útlevél jó minőségű másolata. Az útlevélnek az e-vízum iránti kérelem benyújtásától számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az útlevélben legyen legalább kettő szabad oldal.
- Fél évnél nem régebbi, JPEG formátumú, digitálisan elkészített, színes igazolványkép, szembe nézetű, kizárólag fehér hátterű. Az arc a fotó 70-80%-át töltse ki. A fotó ne legyen homályos és életlen, a kontúrvonalak jól kivehetőek legyenek. 
- Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (BBP) a teljes kint tartózkodás idejére.

További információt e-vízummal kapcsolatosan itt talál.

További információk 2:

x Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő)

Az ár tartalmazza:
Központi szállást kétágyas szobábanReggelitPrivát transzfertE-vízum ügyintézését

Az ár nem tartalmazza:
repülőjegy illetékkel, személyenként 1 db max. 10 kgmax. 40 x 30 x 20 cm kézipoggyásztkb. 52 000 Ft/ fő (szabad helyek függvényében változhat)EGYÉB KÖLTSÉGEKFakultatív programokatUtasbiztosítás: irodánkban köthető Aegon basic:590 Ft/ fő/ napÚtlemondási biztosítás1 db max. 20 kg-os feladandó bőrönd oda-visszakb. 22 900 Ft/ fő

Szállás neve: Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő)

Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
Központi szállást kétágyas szobábanReggelitPrivát transzfertE-vízum ügyintézését

Az ár nem tartalmazza:
repülőjegy illetékkel, személyenként 1 db max. 10 kgmax. 40 x 30 x 20 cm kézipoggyásztkb. 52 000 Ft/ fő (szabad helyek függvényében változhat)EGYÉB KÖLTSÉGEKFakultatív programokatUtasbiztosítás: irodánkban köthető Aegon basic:590 Ft/ fő/ napÚtlemondási biztosítás1 db max. 20 kg-os feladandó bőrönd oda-visszakb. 22 900 Ft/ fő


leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. 4*-os szálloda felár 16.000 Ft/fő
  2. Sztornó biztosítás 1,50 %/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő)

Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő)

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 142717

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő)

Szentpétervár egyénileg WizzAirrel (Repülő)

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 142717

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!