Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással

Ft-tól/fő 24.990
Időpont: 2020.08.14 - 08.16
Legjobb ár: 24.990 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.08.14 - 08.16

Tartson velünk a Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással utazásra! A kiutazás busszal történik, az alapár ellátást nem tartalmaz. Az utazás időtartama 3 nap / 2 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 24.990 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Ellátás:önellátás
Turnusok: 3 nap / 2 éjszaka
Utazás azonosítója:147369
Kívánságlistára teszem

Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással

Este 22:15 órakor találkozás Budapesten, a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben), majd 22:30-kor utazás a bajorországi Chiemsee-hez, mely a németek egyik kedvenc üdülőhelye. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

Szombaton a reggeli órákban érkezünk meg a dél-németországi tó partján fekvő Prien városába, ahonnan hajóval közelítjük meg a tó legnagyobb, 230 hektáros szigetén álló, a francia Versailles-i mintára épült Herrenchiemsee kastélyt. A kastélyt az őrültnek tartott II. Lajos bajor király építtette a 19. század vége felé. Költségei és mérete meghaladta a közeli Neuschwanstein kastélyét, mely a környék legnevezetesebb kastélya. A kastély rendkívül gyorsan, mintegy 3 év alatt épült fel, vár a belső terek berendezése még igencsak hiányos volt. A kastélypark a Versailles-i kastély parkjának pontos mása.

A kikötőből a kastélyhoz egy csodálatos hársfasor alatt juthatunk el, hogy majd megpillantsuk a kastélykertet a szépen rendezett virágágyásokkal, szökőkúttal és kavicsos sétányaival.

A kastélyban több díszes lépcsősor vezet az emeleti szobákba, melyek a földszinten találhatókhoz hasonlóan pompás berendezésükkel bűvölik el a látogatókat. Az előcsarnok, a tanácsterem, a tükörterem mind káprázatos. A tükörteremben 33 csillár, 2000 gyertya és mintegy 44 kandeláber fokozza a tükör-hatást. A bajor király hálószobájában kedvenc színei dominálnak: arany, ezüst és kék.

A kastélyban lévő porcelándíszek nagy része csodálatos meisseni porcelán.

A kastélylátogatás után szabadprogram következik. Lehetőség van lovas kocsival körbejárni a szigetet, vagy idegenvezetőnkkel elindulni a szigeten további felfedezőútra. Ellátogatunk a régi kastélyhoz, mely korábban kolostor volt, és Bajorország legrégebbi kolostoraként tartják számon, 620-629. között épült.

Ezután felkeressük még a kis kápolnát a tó partján.

A szigeten eltöltött szabadprogram után két lehetőség közül lehet választani:

 • továbbhajózunk a Fraueninsel érintésével Gstadt városába, ahol strandolási lehetőség, vízi sportok, tóparti séta, vacsora vagy akár csak egy kávézás vár bennünket.
 • visszahajózunk Prien városába, ahol elmerülünk a Prienavera élményfürdő adta lehetőségekbe: strand, élményfürdő, szauna, wellness.

A szabadprogram után Gstadtban este 19:30 órakor, Prienben este 20:00 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd hazautazás Budapestre. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt. Érkezés Budapestre a hajnali - kora reggeli órákban.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: A 2 kastélyba a belépő 9 Euro/fő, gyermekek és diákok 18 éves korig ingyenes. Hajójegy 15 Euro/fő. Kocsikázás a szigeten 4 Euro/fő. Fakultatív vacsora: 25 Euro/fő. A programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. Részletek a Súgóban.

Minimum létszám: 35 fő

Felszállási lehetőségek:

Budapest, Népliget - Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben)

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)

M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)

M1-es autópálya, (Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)

M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)

M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)

M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc)

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Felszerelés:

Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, müzli szelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék.

Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

 • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
 • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ellátás:

x Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással
Szállás neve: Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással

Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5
Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Telepített magyar nyelvű képviselet
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok
Foglalási díj

Felárak*:
 1. Buszos foglalási díj 1.500 Ft/fő
 2. Útlemondási biztosítás 750 Ft/foglalás
 3. Választott fix ülőhely (a felsoroltakon felül) 1.010 Ft/fő
 4. Választott fix ülőhely (bal oldal 2-3.sor) 2.020 Ft/fő
 5. Választott fix ülőhely (hátsó ajtó előtti sor) 3.030 Ft/fő
 6. Választott fix ülőhely (hátsó ajtó mögötti) 3.030 Ft/fő
 7. Választott fix ülőhely (hátsó ajtóval szemben) 2.020 Ft/fő
 8. Választott fix ülőhely (jobb oldal 2.sor) 3.030 Ft/fő
 9. Választott fix ülőhely (jobb oldal 3.sor) 2.020 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással

Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással

Németország, Bajorország, Übersee

Útazonosító: 147369

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással

Tündérkastély a Chiemsee szigetén hajókázással, strandolással

Németország, Bajorország, Übersee

Útazonosító: 147369

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!