Repülj és vezess - Normandia

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Párizs | Rouen | Hofleur | Bayeux | Arromanches-les-Bains | Mont-Saint-Michel | Bretagne | Saint-Malo | Josselin | Rennes | Párizs

Normandia vidéke egészen lenyűgöző: nincs elárasztva turistákkal, sok a nyugodt, érintetlen terület. Az alma cider, a calvados, a fantasztikus friss normandiai vaj és a camembert folyamatosan csábítja az odautazókat. Fedezze fel Honfleur kikötőjét és a kis meredek utcáit, ahonnan elágazva fantasztikus tengeri herkentyűs éttermeket és palacsintázókat találhat. A Bayeux-i falkárpit lenyűgöző, nem lehet kihagyni! Rouen katedrálisa a francia gótika remeke, Mont Saint Michel-ben pedig csodás élmény felkapaszkodni a tenger által körülölelt Apátság középkori hangulatot árasztó utcáin. Lenyűgöző az egész vidék, a klímának köszönhetően hihetetlenül élénk zöld a táj, minden nagyon rendezett, igényesen karbantartott és magyar szemmel feltűnő a tisztaság.

Program:

1. nap

Érkezés Párizsba. Vegye fel az autót a repülőtéren, majd foglalja el a szállást. Tegyen egy sétát Párizs romantikus utcáin. 

2. nap

Haladjon nyugatra, és látogassa meg Rouen városát a Szajna partján. Ez után következik Honfleur. Ez a halászfalu egy igazi ékszerdoboz. 

3. nap

Reggel utazás Bayeux hangulatos városába, majd vegye Arromanches és a normandiai partraszállás emlékhelyei felé az irányt.

4. nap

Az utazás fénypontja Mont-Saint-Michel, mely egyike Franciaország gyöngyszemeinek és jelképeinek. A sziget és a rajta található bencés apátság 1979-ben az elsők között került fel a UNESCO Világörökségi listájára. 

5. nap

A következő úti cél Bretagne kapujában Saint Malo, mely az óvárosáról és erődjéről ismert tengerparti város.

6. nap

Látogassa meg a várat Josselinben, majd haladjon Rennesbe Bretagne fővárosába. Fedezze fel az óváros hangulatos utcáit és csodálja meg a középkori fagerendás házakat. 

7. nap

Ezen a napon lehetősége van meglátogatni Párizs azon látványosságait, melyek az első napba nem fértek bele. Úton Párizs felé tegyen egy pihenőt Chartres-ban és látogassa meg a gótikus székesegyházat.

8. nap

Az autó leadása a repülőtéren, majd hazautazás Budapestre.

Szállás neve: Repülj és vezess - Normandia
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Repülj és vezess - Normandia

Repülj és vezess - Normandia

Franciaország, Párizs

Útazonosító: 134379

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Repülj és vezess - Normandia

Repülj és vezess - Normandia

Franciaország, Párizs

Útazonosító: 134379

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!