Most akár 100 000 forinttal is olcsóbb lehet thaiföldi utazásod!

Eszméletlen repülőjegy akcióval rukkolt elő a Qatar Airways így karácsony előtt. Ha a legutolsó pillanatig húzod idén is az ajándékvásárlást, akkor sem kell aggódnod, hiszen a ma induló akciónak köszönhetően abszolút időben vagy!

kep

A villámakció egészen 2019. január 16-ig tart és érvényes az összes egyéni, thaiföldi utunkra. Nem kell mást tenned, mint ajánlatkérésnél vagy már rögtön foglalásnál jelezni nekünk, hogy Qatar Airways repülőjeggyel szeretnéd foglalni utadat. A szuper kedvezményes repülőjegynek köszönhetően, Phuket utazás esetén akár 40 000 Forinttal, Krabi nyaralás esetén akár 45 000 Forinttal és Chiang Mai esetén pedig akár 100 000 Forinttal kell kevesebbet fizetned az ajánlatoknál feltüntetett árnál. Az akció természetesen a kijelölt osztályok szabad helyeinek függvényében érvényes és csoportos útjainkra nem vonatkozik. Továbbá az akció a január 9. és október 31. közötti indulásokra érvényes, a repülőjegyet pedig 2019. január 16-ig kell kiállítani.

Ne habozz és szerezd be a limitált Qatar jegyeket még idén!

Nézd meg akciós ajánlatainkat és fizess lényegesen kevesebbet 2019-es nyaralásodért!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!